Életem szerelme börtönbe került, 3 évet kapott. Teljesen össze vagyok omolva. Nem bírok tovább élni nélküle. Mit tegyek, hogyan bírjam ki az elkövetkező éveket?
Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk mind ketten. Én ezt nem bírom, ő nem ezt érdemelte...
Hogy nyugodjak meg? Hiába iszok meg cigizek tudom a sebeket nem gyógyítja be. Hiába beszélek róla a családommal nem tudok megnyugodni. Állandóan sírhatnékom van!
2023. júl. 6. 18:30
21/21 anonim válasza:
Kicsit gondolkozz el ezen. Baj van a gonsolkozasoddal. Ha lopot es bortonbe van, nem szabaflabom stb. Akkor okkkal csuktak le. Megérdemli. De erdemelsz egy ilyen embert? Ha kijon mi lesz? Bologan amig meg nem. Eletre való, fog bondogulni bori utan? Nyilvan nem, hisz eddigis a rosszabb utat valasztotta, akar fiatal akar nem. Ő döntött sajnos.
Barmi is volt, a multja valoszinuleg kiserni is fogja ... fokent ha a csalad az!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!