Eljött a nyár, és annyira nem vagyok extrovertált ember, de mégis akarok egy social lifeot hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen járok olyan helyekre, ahol tudok emberekkel beszélgetni, de arra gondoltam többet szeretnék lógni emberekkel, akár 1-2őt bulizni, de igazából bármi közösségi dolgot csinálni. Nyáron kevesebb dolgom van, és több időm van ilyenekre is, ebben a területben kicsit alul is vagyok maradva, viszont vannak barátok, akikkel jóba vagyok és arra gondoltam, hogy többet szeretnék kihozni a dolgokból. Ui.:tudom,hogy csak rajtam múlik és hogy az első lépések a legnehezebbek, viszont kb. 2,5 éve szétestem kicsit lelkileg, covid volt azóta felépítkeztem és újra akarom kezdeni a dolgokat.2023. jún. 24. 11:12
11/11 anonim válasza:
hány éves vagy? hasonló helyzetben vagyok én is. ha hasonló korosztályban vagyunk véletlen nekem irhatsz nyugodtan 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!