Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tanulni se akarok már meg...

Tanulni se akarok már meg dolgozni se, elegem van a rendszerekből, az állandó leszólogatós, egymás háta mögött beszélő emberekből. Tapasztalt lettem, rájöttem mindenki csak a saját érdekét nézi és el akar taposni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most végeztem a sulival voltam közben dolgozni is. Mindenhol leszóltak meg el akartak nyomni. Mihez kezdjek így az életemmel?

Anyám azt mondta, ha nem találok munkát akkor egy új suliba be irat azt se akarom, sok a rossz tapasztalat. Durván bántalmaztak mindenhol. Nem akarom többet ki tenni magam az emberek hülyeségeinek!

Tudom én se vagyok tökéletes, de hiába voltam mindenhol kedves és szépen öltözött csaj, utáltak! Álltalánosban még testileg bántottak is.

2023. jún. 21. 12:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha vissza ütöttem a fiuknak utána még csúnyábban piszkáltak.
2023. jún. 21. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Akkor tuti hogy egy másik csaj hergelte őket ellened, azt kellett volna elkapnod.
2023. jún. 21. 12:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazad van tuti.
2023. jún. 21. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon nehéz találni egy olyan munkahelyet ahol nem ilyen emberek vannak.

Én is azt gondolom, hogy mindenki csak a saját érdekeit nézi és

ott taposnak el bárkit ahol csak tudják még akkor is

ha nincs is semmilyen érdeke benne.

Évről évre csak utálatosabbak az emberek, és nagyon ritka az a néhány kivétel, pedig mennyivel szebb lenne az élet ha mindenki kedves segítőkész lenne embertársával.

2023. jún. 21. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Ezért lettem vagyonőr. Havi 11 nap döglés.

Mellette utazgatok (ingyen bérlet).

Közel szabadnak érzem magam.

2023. jún. 21. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Növesszél rajzszögeket!
2023. jún. 21. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Kilóg a fél fejed a Mátrixból!
2023. jún. 21. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
meg kell szokni ez az élet velejárója! Ha nincs munka nincs élet. Meglátod ha még többet tapasztalsz, akkor könnyebben viseled majd a dolgokat. Olyan leszel majd később akik tédeg bántottek
2023. okt. 1. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!