Egyetemen férfiak akik vonzóak, mégis szerencsétlenek nőkkel, velük mi a baj?
Van ez a férfitípus főleg 20-asok között aki külsőre klasszikusan az akire azt mondjuk hogy minden ujjára jut 10 nő, de ő mégis folyamatosan magányos, és megdöbbentő módon tényleg semmi nem jön neki össze vagy csak nagyon-nehezen.
Ti hogy látjátok mi okozza ezt?
Szorongást, valamiért senki sem említi. Arról nem is beszélve, ha amúgy sincs meg a közös hang a többiekkel, akkor még inkább nem fog menni.
Na meg én külön kategóriának venném az emberi kapcsolatok megtartásának képességét is, mivel sokaknak tényleg nincs senkijük és ez nem feltétlenül az ő hibájuk, csak ugye emberek jönnek-mennek az életükben (költözés másik városba stb) és már nincsen senki akivel bulizni lehetne menni például. Most attól még hogy jól kommunikálsz, a fentieket szerintem nem váltja ki sehogy sem.
Lehet az is, hogy önbizalom hiányos és nem meri megszólítani aki tetszik vagy akár asperger-szindróma is lehet az oka.
De gondolom a sok okos inkább azzal jön majd, hogy biztosan velük van a baj és "defektesek".🤣🤣🤣🤣🤣 Ezt sosem értettem amúgy hogy mire fel, attól még hogy van haveri társaságod, pasid/csajod attól még te is lehetsz egy két lábon járó redflag (igen még egy szóban forgó személyhez képest is simán😂). Mármint nyilván van olyan is, de szerintem ez túl gyakori jelenség ahhoz, hogy csak és kizárólag a szóban forgó illető a felelős mindenért, de hiába is magyarázni valakinek, akinek a világnézete kb olyan amikor becsukod a szemedet.👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!