1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen rendezvényeken.
2/6 anonim válasza:
fesztiválokon nagyon jó tud lenni. én nem voltam, de akik csinálták barátaim jó pár ismeretségük lett ebből. meg az is jó, hogy te építed a fesztivált másoknak, szóval tud öröm lenni, hogy látod élvezik és tudod nah ezt én (is) csináltam. meg persze az is, hogy eltud menni az ember drága fesztiválokra is így.
3/6 A kérdező kommentje:
2: igen fesztiválra gondoltam
2023. jún. 18. 20:32
5/6 anonim válasza:
Nem, én is voltam már. Jó érzés.
6/6 anonim válasza:
Alapvetően nem gáz - sőt, sokak szerint tök menő dolog! Legfeljebb akkor érezzük cikisnek, ha maga a rendezvény vacak. (Persze ízlések és pofonok különbözhetnek; amit Te kínosnak tartasz, ott én érezhetem tök jól magam és fordítva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!