A mai világban tényleg nem lehet már klasszikusan ismerkedni?
Nekem is egyre inkább az a benyomásom, hogy nem lehet.
Gimis koromban lett volna rá lehetőségem, de akkoriban egyrészt nem annyira érdekelt a dolog, másrészt a külsőm és belsőm is hagyott maga után kivetnivalót.
Egyetemistaként mire odáig eljutottam, hogy na, van időm, energiám és önbizalmam is ismerkedni, addigra jöttek a lezárások. Az egyetemi éveim nagy része a koronavírusos időszakban telt.
Tavaly elköltöztem, elkezdtem dolgozni stb, és ezzel együtt jobban beleugrottam az ismerkedés világába is.
Mégis, azt veszem észre, hogy a személyes ismerkedésre való lehetőségek száma egyre fogy.
Annak azért örülök, hogy lett pár barátom, igaz, őket is az interneten ismertem meg. :D
Néhány sráccal összebeszéltünk, hogy elmegyünk buli(k)ba ismerkedni, háááát, meglátjuk hogy mi sül ki belőle. xd
Te mióta ismerkedsz, mióta vagy egyedül? A társkeresők szerintem sem annyira jók, de van néhány jó ismerkedős Facebook csoport, hátha... de velem volt olyan is, hogy egy macskás csoportból ismerkedtem meg egy lánnyal. XD
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!