Rockerek merre vagytok?
Bárhol.
De egy bizonyos kor felett ez már nem mutatkozik meg külsősegekben.
Én 23 voltam mikor elhagytam a külső dolgokat, de az ismerőseim akikkel mindig együtt jártam koncertekre, fesztiválokra stb 25 felett már mind elhagyták zenekaros pólókat, fekete ruhákat és bakancsot.
Nem járkálnak állandóan full beoltozve, vagyis ritka az aki fanatikusan csak abban jár.
Én pl mindig is a rocker és goth vonalat szerettem, de nem jarkalok zenekaros pólókban és bakancsban. Sok fekete ruham van, de nem konkrétan csak ez miatt, hanem mert szeretem ezt a színt.
Emosok meg kihaltak mert mind öngyilkos lett. (Bocsi ezt nem tudtam kihagyni😂)
Én sem voltam soha egy tipikus rockra beöltöző típus. A hajam sem ér már vállig, arcszőrzet azért megvan rendesen.:) Imádom a rockot, és ez így fog maradni életem végéig. Baráti, ismerősi körömben jelentős része szereti a rockot. Szerintem még mindig sokan vagyunk szerencsére, mert a rock halhatatlan. De a rajongásunkat nem kell feltétlenül, az öltözködésünknek is tükröznie 7/24-be. Van hogy a külsőség változik, de a mondanivaló és a lényeg bent van.:)
https://www.youtube.com/watch?v=7MQaZgfqOe4
Én is annak tartom magam, de nem úgy, hogy 0/24-ben csakis fekete ruhákban, bakancsban járkálok, hanem én tényleg szeretem a rock/metal-t mint zenei stílusokat már 20 éve legalább.
Írhattok nyugodtan, ha szeretnétek.
Én kőkemény rocker voltam/vagyok még mindig egy kicsit, csak hát a kereszténység megváltoztatott. elkezdtem hinni, ennyi. Az öltözködésem még mindig metálos, és a hosszú hajamat is megtartottam. Csak hát black, és death metál helyett, ma már inkább ilyesmit hallgatok:
https://www.youtube.com/watch?v=lKM-8CZRplI
(Ne kövezzetek meg érte, pls.)
31/F
Többnyire hard rockot, goth rockot meg ugye általában alternatív rockot hallgatok. (Emellett még sok mást is egyébként.) Nem nagyon szoktam kategorizálni magam, de szerintem a rocker/goth kategóriába beleillek.
18L
A (japán, amerikai) rock zenét szeretem, de külsőre emo, goth stílus tetszik. Nem mindig járok goth cuccokban, inkább csak nyáron.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!