Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nők/lányok titeket milyen...

Nők/lányok titeket milyen atrocitások értek szórakozóhelyen vagy utcán?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket.

Meglepődtem, hogy ez mennyire gyakori dolog manapság. Értem ezalatt a tapizást bulikon, leku*vázást, zaklatás, követés az utcán.

Fel van fújva a dolog kissé, vagy ez tényleg ennyire bevett dolog?

Esetleg ha vannak személyes sztorijaitok szívesen olvasnám.

2023. máj. 13. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is tapasztaltam hasonlót, a legszomorúbb az hogy csak 13-14 éves korom körül, felnőttként már nem. Fogalmam sincs hogy miért kifejezetten a gyerekekre szeretnek rámászni, de elképesztően gusztustalan. Engem rendszeresen prostituáltnak néztek tiniként, annak ellenére hogy láthatóan gyerek voltam, teljesen zárt, mindent takaró öltözetben is. Szerencsére amikor figyelmen kívül hagytam őket akkor békén hagytak, egyszer még elnézést is kért a fickó érte.

Áldom az eget azért hogy sosem fogtam ki olyan embereket akik agresszívek lettek volna, és rá akartak volna kényszeríteni olyanra amit nem szeretnék. Értelemszerüen minden alkalommal megijjedtem és féltem, főleg akkor amikor nem volt más felnőtt a környéken.

Másik sztori, ismerősömet szintén prostituáltnak nézték. Teljesen visszafogott az öltözködése, sminket se hord. Vonaton utazott, de mivel pánikbeteg rendszeresen kiment a mosdóhoz, mert azon a részen ugye nincs senki (a vonat tömve volt). Egy férfi kiment utána, megállt a WC előtt, és feltűnően elkezdte számolgatni a készpénzét, közben az ismerősöm és a WC felé pillantva...Szegény visszaszaladt inkább a kocsiba.

Tényleg annyi szerencséje volt neki és nekem is hogy nem fajult el a helyzet jobban, és nem fogtunk ki agresszív fickókat.

Még mindig elszomorít hogy ez mennyire egy általános jelenség, és legalább minden nőnek/lánynak van egy ilyen története.

2023. máj. 14. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt kalauz is aki megkérdezte pénzért nem e vállalnék egy gyors orálz.

Nem pr.stinak nézik az ilyeneket csak szimplán megpróbálják megvenni mivel naiv kislánynak is tunik bnőmnek meg utcan mondták hogy nem e félre menne veluk csak a mellét mutatni mig kiverik, adnak pénzt.

Akkor voltunk 16 évesek..

A felnott nőkhöz már nem mernének igy odamenni. Tipikusan a védtelenebb lányokra állnak az ilyenek rá.

2023. máj. 14. 10:46
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Személyesen nem értek durva atrocitások, de kellemetlenségek velem is előfordultak. Utcán fütyülgetés, utánam kiabálás.

Szórakozóhelyen mindig vannak olyanok akik nagyon tapadnak, és az is előfordult tánc közben a derekam helyett a fenekemet fogták meg.

Még az iskolában volt olyan hogy a fiúk a fenekemet csapkodták, megjegyzéseket tettek a testemre.

2023. máj. 14. 11:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagyok, mert engem nem ért még atrocitás, pedig heti szinten járok valahova. Gondolom a magasságom miatt sem mernek velem annyira kötözködni+elég határozott vagyok, nem állok meg ha gyökerek szólítgatnak, rájuk sem nézek. +eleve igyekszem azért visszafogottan öltözni, nem teszem ki semmimet. Igaz, hogy így nem könnyű ismerkedni normális srácokkal sem, mert nem vesznek észre, de legalább atrocitás sem ért még. Sajnálom, akinek ilyeneketett kellett átélnie, szörnyű lehet.
2023. máj. 14. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a legnagyobb baj, hogy a pasik ezeket az atrocitásokat tök jópofának találják és el sem tudják képzelni, hogy milyen traumát okoz egy kislányban, de még felnőtt nőben is az, amikor egy vadidegen letaperolja vagy egyéb, az akarata és beleegyezése nélküli, váratlan, lesokkoló kontaktolást művel a testével egy nem kívánatos személyként.

Én már attól is rosszul vagyok, amikor sorban állásnál valaki úgy mögém tolakodik, hogy érzem a testét és nem veszi észre magát, hogy nem kéne egy másik emberre is rányomulnia.

És ezt sajnos nőknél, néniknél is tapasztaltam már, hogy rámásznak az emberre, mert azt hiszik, hogy akkor hamarabb sorra kerülnek, ha 20 centivel előrébb vannak, benne a másik szférájában. Szörnyű már ez is!!

2023. máj. 14. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a világon számtalan ilyen eset van.A férfiak nem gondolják át mennyire rosszul eshet akár csak egy beszólás a nőnek.Az erőszak pedig örök trauma lehet egy nőben.Sajnos nekem is volt ilyen incidensem nem is egy.Ált sulis voltam.Olyan 14 éves lehettem és mindig ugyanazon az úton jöttem haza.Egy park szerű részén mentem keresztül ami mellett volt egy piac is.Mindig ugyanabban az időpontban is mentem hiszen mindig akkor csöngettek ki.Eleinte csak arra lettem figyelmes,hogy valaki fütyül.Nem foglalkoztam vele mivel azt gondoltam a kutyáknak fütyülnek és a saját gondolataimmal is el voltam foglalva ezért azt gondoltam,hogy lehet beképzelem.Aztán meghallottam újra a fütyülést.Hátra is néztem és láttam ahogy egy 50es,kopasz,roma pasi van mögöttem.Én annyira megijedtem,hogy egyből gyorsabb tempóra váltottam és kimentem a forgalmas járdára.Szerencsém volt mivel megláttam a szomszéd nénit és hozzá odamentem és együtt jöttünk haza.Másnap már nem volt szerencsém.Követett a csávó.Az járt az eszembe,hogy nem tudhatja meg hol lakom és le kell valahogyan rázni.Megint találkoztam vele és gyorsítottam.Átmentem egy forgalmas úton a kocsik között hátha lerázom.Ott álltam a zebránál és emlékszem arra gondoltam,hogy "sikerült elmenekülni".Majd arra lettem figyelmes,hogy mellém jön és néz.Nem mentem át a zebrán pedig zöld volt a jelzés,mert megláttam egy családot és reménykedtem,hogy arra jönnek amerre én.A férfi se ment át a zebrán.Innen tudtam,hogy valamit akar.Majd a zöld jelzésnél átmentem a családdal.Utána úgy tudtam csak lerázni,hogy átmentem egy másik zebrán.A mamámhoz menekültem.Elnéztem a zebrához mivel kb 50 méterre volt tőlem.Ott állt a faszi és nézelődött és engem keresett.Másnap apám eljött értem és együtt felkerestük a férfit.Rájöttünk,hogy mindig a piacnál figyel ki engem.Ezek után már csak bringával jártam és teljesen másik útvonalon.Ezen kívül volt még szexuális beszólás osztálytársak részéről,tapizás,buliban tapadás és nyomulás.
2023. máj. 14. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Engem a túlsúlyom miatt egész életemben bántottak.

De most már nem sok van hátra, úgyhogy odaát talán jobb lesz..

2023. máj. 14. 22:10
 18/19 anonim ***** válasza:
42%

Miért a nőket és lányokat kérdezed? Engem fiúként/fiatal férfiként is ért elég ilyen atrocitás. Simán taperoltak a lányok/nők diszkóban, sőt, volt amelyik rám is támadt. Táncoltunk volna, erre egy idősebb, dagadt nő markolászott, hiába mondtam neki hogy hagyja abba. Akkor is csinálta, meg fel akart lökni. Az úgy már erőszak volt.

De fiatalabb lányok is tapiztak a sötét diszkóban, azt persze elnézte az ember, bohóckodnak, nevetnek, tök mindegy. Rájuk mosolyog az ember és el van intézve. Volt hogy sötét utcán szólt be egy idősebb lány. (Én akkor kissrác voltam.)

Persze a legdurvább az volt amikor egy autóval el akartak rabolni. Hogy mire kellett volna egy csapat gyanús alaknak egy 7 éves szőke kisfiú arra inkább nem akarok gondolni. Szerencsére volt néhány ember aki felfigyelt rájuk és elhajtottak a kocsijukkal.

Egyáltalán nem női probléma. Ráadásul ha mindenféle erőszakos támadást veszünk alapul, akkor a statisztikák szerint fiúból/férfiből van több áldozat.

2023. máj. 15. 00:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Van egy creepy pasas a buszmegállóban és mostanában próbálok kevesebb időt tölteni itt. Vagy beülni a váróba.

Eléggé felkavar mikor meglátom vagy ő lát meg engem. 1 hete már sikeresen kerülöm, ma észrevett de én "nem" úgyhogy elment.

Múltkor próbálta elkérni a nevem meg megérinteni a hajam ( mégis hogy engedném meg?) de nemet mondtam. Sajna hiába mert azóta is próbálja felhívni a figyelmem. Ha tényleg komolyabbra fordul, akkor biztos szólok otthon mert még 1 évem hátra van és nem akarok félni ebben a városban.

Van rá mód hogy elkerüljem, de akkor is...az ilyen beteg embereknek nincs helye a társadalomban.

Jöttek már oda hozzám kéregetők, random emberek de ez a legrosszabb.

Még jó hogy korán reggel szoktam jönni, akkor nincs itt, délután meg ha van idő akkor beülök emberek közé. Látszik hogy valószínűleg még lakhelye sincs mert mindig ugyanazt hordja, ami elég feltűnő így könnyű elkerülni.

2023. máj. 26. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!