Hogy gondolod? Vannak akik szerint a Gálvölgyi esete miatt kirobbant botrány miatt példát statuálnak és fejek fognak hullani a Mentőknél, mások szerint ez létező jelenség hogy a mentősök sok esetben elkönnyelműsködik a súlyos eseteket
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 20:06
11/18 anonim válasza:
Nem könnyelműsködnek, egyszerűen ilyen állapotú az egészségügy, szar a rendszerük, nincs elég mentő, stb.
12/18 anonim válasza:
Nagyjából igen.
A hosszú élet egyik titka, hogy nem veszed igénybe az - "ingyenes" - magyar "egészségügyi szolgáltatásokat".
13/18 anonim válasza:
Tudnék én is mesélni szomorú tapasztalatokról. Ezen felül szakmai kutatást is olvastam a témában: dr. Lenkei Gábor, szülész-nőgyógyásztól - "Cenzúrázott egészség" c. könyvét. [link]
14/18 anonim válasza:
Nagymamamnak szivrohama volt 85 évesen. Egy mezei betegszállítót küldtek ki, a hordagyat sem tudták rendesen rögzíteni az autóba. Órákat vártunk a korhaznal,hogy odaerjenek nem tudtuk elképzelni hol a fenében van a mentő a Mamával. Telefonon olyanokat mondtak, hogy elmentek másik betegert, az utcán találtak a Mamára (????). Végül kiderült, hogy a mentőben halt meg.
Biztos ,hogy nem egyedi eset, Gálvölgyi Jánosnak mielőbbi gyógyulást kívánok.
15/18 anonim válasza:
egyszer régen igazat mondtam a munkaügyi központ pár tesztkérdésére, jól megszívtam mert berángattak utána valami több napos felesleges csoportterápiára alap dolgokról tök feleslegesen, csak mert úgy ítélték meg. rájöttem hogy azt kell mondani amit hallani akarnak. úgy tűnik a mentős szitu is hasonló: ha azt szeretnétek hogy tényleg kiérjenek feltételezhetően vállalható időpn belül, azt kell hazudnotok hogy életveszélyes a helyzet
16/18 anonim válasza:
Tény, hogy az országban minden terülteten nagyon nagy problémák vannak. Csoda, hogy eddig is fenntartható ez az egész ország.
17/18 anonim válasza:
Szerintem az is a baj ezzel, hogy nagyon-nagyon emberfüggő a dolog. Anyám 80 éves, rosszul lett, bevittük a megyei kórházba sürgősségire (nem titok, Tatabánya). A testvérem, én, és az anyám is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni a felvevő orvosról is, a személyzetről, nővérekről, osztályos orvosról (bent fogták egy hétig, kezelést kapott, gyógyultan engedték ki). Ha nem látom, nem hiszem el, pedig ismerős sem volt, pénzt sem kapott senki. Nem tudok másra gondolni, ember függő a dolog. Ami olyan szempontból nagy baj, hogy ki van szolgáltatva a beteg, a szerencsén múlik az élete sokszor (abból meg - életből - ugye csak egy van:(
18/18 anonim válasza:
Ebben az országban semminek nincs és nem is lesz következménye max a kisembereken leverik a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!