Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell a többségnek így...

Miért kell a többségnek így állni ezekhez az emberekhez?

Figyelt kérdés
Volt nálunk egy szószerint gyönyörű ember és elbocsájtották,erre arra fogva.Kitűnt az eleganciájával,gyorsaságával,finom beszédével és sármával a többiektől.Gyakran mondták,hogy "Ennek mindent lehet."Nem tudom kiről lehetett szó,de éreztem hogy róla beszélnek.Ami érdekes,hogy néhány ember nagyon dícsérte milyen jó munkaerő és mikor már nem volt ott egy illető elkezdte szidni,hogy ilyen meg olyan.Arra akartam kitérni,hogy aki jóval attraktívabb mint a környezete,vagy mint a többség tehát pár emberen kívül,akkor miért kell ellene fordulni?Az illető még nagyképű se volt,egy nyugis emberként viselkedett mindig,és nem piszkált másokat még sem volt jó.Aki meg nagypofájú és olyan "gonoszkodó",az meg a szent.Hát ezt mondja meg valaki miért ilyenek a közösségek,iskolák,munkahelyek?
2023. máj. 1. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Magadról beszélsz. Kirúgtak, mert a nárcisztikus önimádó embereket senki sem szereti...
2023. máj. 1. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Mert féltékenyek voltak rá a felettesei, plusz a többiek.
2023. máj. 1. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Mert irigyek voltak a kollegái! Nem volt azon az alacsony szinten mint ők és kinézték! Nekem volt olyan lány ismerősöm akinek volt érettségije mégis elment takarítani ideiglenesen valahova mert kelet a munka a kolleganői meg 8 álltalános meg max valami szakmunkásuk volt és kinézték csak mert ő tanultabb, meg fiatalabb! Pedig ő sem fitogtatta erényeit! Ilyen az ember irigy!
2023. máj. 1. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Én voltam az egyetlen aki ezt az embert őszintén szerette,feltételek nélkül és mikor rám nézett majd elolvadt,de azt beszélték vissza veszik.Ha meg vissza veszik,akkor egy barom a vezetőség,hogy úgy küldték el,hogy nem tudták tartósan pótolni.
2023. máj. 1. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:

"Magadról beszélsz. Kirúgtak, mert a nárcisztikus önimádó embereket senki sem szereti..."

Mondja ismét a pipa nélküli 1 napos account. Aki az elmúlt napok ámokfutását intézte, naponta új, szintén ugyanilyen pipa nélküli nevekkel, mert mindig kibannolták.

Az a te és a fajtád egyik nagy baja hogy teljesen hülyének nézitek az embereket, magatokat meg baromi okosnak hiszitek. Ha még lenne mire, érteném is, de ez így ebben a formában ritka szánalmas produkció.

Én már lezártam veled a beszélgetést korábban, inkább csak a többiek érdekében hagyom itt a válaszom, bár gyanítom a többség simán átlát rajtad enélkül is.

2023. máj. 2. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Mond már el a nemed legalább mert ahogy régen a némettanárom mondaná,túlontúl nagyvonalú vagy,de én ezt inkább csak nagyképűségnek,túl nagy büszkeségnek nevezném.Nem tetszik,hogy védem 1 volt kollegámat akit mint embert szerettem?Veled van a baj nem velem!
2023. máj. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!