Miért viselkedek így?
"...tinikoromban elég sok bantast kaptam..." Sajnos itt a probléma gyökere, bár a kérdés elején, míg ide nem értem, szülőkre és/vagy fiatalabb kori sérelemre tippeltem volna.
Olyan szintű és olyan mély sebeket okoztak neked/benned, hogy valószínűleg egyfajta szürreális megfelelési kényszer alakult ki benned, ami nemcsak a környezet, hanem magad felé is irányul. Attól tarthatsz, hogy egy parányi hiba elég ahhoz, hogy minden felboruljon.
Helyre kell állítani az önbecsülésed. A leírtak alapján olyannak tűnik a helyzet, hogy érdemes lenne bevonni egy szakembert, minél hamarabb. Amennyiben erre most nincs lehetőséged, kezdésnek azt javasolnám, hogy tudatosítsd magadban a pozitív tulajdonságaid. Minden nap írj le párat egy lapra, és lefekvés előtt, felkelés előtt olvasd át őket, és rögzítsd magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!