Van más is rajtam kívül, aki nem szereti elmondani mit dolgozik?
Én például nem szeretem. Amikor mondjuk külföldivel beszélek, akkor jó, mert az nagyon szép szakma, gyerek is az akar lenni stb.
De itthon lenézett foglalkozás.
Vagy egy másik példa, ismerősöm vegyészmérnök, de szennyvíznél dolgozik. Nagyon okos ember, doktoriját csianlja épp, de ő sem mondja el mi a munkája, mert szerinte ciki.
Ti ismertek ilyen embereket? Esetleg pont nektek van ilyen szakmátok?
Ez olyan mint a gyári munkás szebbik kifejezése az operátor.
Azt nem feltétlen kell elmondani valakinek hol dolgozol, elég ha annyit mondd pl mérnök nem kell hogy hol.
Én egy boltban dolgozom, és az a tapasztalatom hogy sokan ezt is lenézik. Pedig én szeretem :)
Életem egy sötét korszakában több mint 2 évig házakhoz jártam takarítani, főiskolai diplomával.
Na, ezt nem szívesen osztottam meg másokkal. Akik ismertek, velük azért nem, akik meg nem ismertek velük meg azért nem.
Én kb olyan 8 ker féle helyen lakom tele van kéregetős lehúzósakkal, meg akik meg akarnak tépni, csak úgy mert én is a társasházban élek és zavarom mert élek, meg az os baj hogy én magyar vagyok, de ha nem ez akkor meg mert széo nő, ezért le is vagyok k-zva is, szóval ilyen környezetben hazudozok én is összevissza mikor faggatnak, vagy kinaiboltos elado vagyok, vagy varrok vmi szalagon, meg ilyen melókat mondok. Igy is azt lesik én milyen cipőben járok van e pé'z nálam, be kéne e törni. Miért kéne még köpködni engem.
(Amúgy diplomám van és karrierem csak tőkém nincs semmire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!