Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit akart ezzel kifejezni?

Mit akart ezzel kifejezni?

Figyelt kérdés

Nem voltunk sokan, ezért az oktatónk egyenként körbejárkált mindenkit. Amikor hozzám ért, akkor felnéztem és csak azt láttam, hogy néz mélyen a szemembe meg mosolyog, a zh-ra rá se nézett.

Nem tudom mit akarhatott ezzel kifejezni, mert nem vagyok puskázós, elég gyakran bent voltam órán is úgyhogy nem tudom.

2023. ápr. 7. 01:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Mindez zh írás közben volt.
2023. ápr. 7. 02:06
 2/2 anonim válasza:
66%
Nem ismerem az oktatódat,hogyan szokott viselkedni a diákokkal,de feltételezhetően támogatóan szeretett volna lenni feléd, vagy csak azért mosolygott,mert ránéztél, vagy kedvel téged,ha nem szoktál puskázni,akkor semmi rosszra nem gondolt szerintem, esetleg csak lecsekkolta, érted e, mi a feladat a zh-ban, vagy hallott rólad valamit, vagy pont azért csinálta,hogy összezavarjon olyan szinten,hogy ezen kattogj és kiírd gyakori kérdésekre.
2023. ápr. 7. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!