Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Techno bulira mikor valaki...

Techno bulira mikor valaki tűzoltó ruhában és felszerelésben érkezik, akkor sejthető hogy kemény darálós buli lesz?

Figyelt kérdés

Hollandiában élek,pár haverommal mentünk ki dolgozni.

Most hétvégén voltunk valami tavaszindító techno bulin, én elvoltam képedve amit itt láttam.

Bejáratnál olyan embereket láttam hogy azt hittem hallucinálok.

Azt mondták a haverjaim errefelé ez teljesen megszokott ilyen buliknál.

Életem első techno bulija volt, de vikingektől kezdve tűzoltóig volt itt mindenki.

Ezt józanul is bevállalnák az emberek, vagy már teljesen bekészülve jönnek az ilyen bulikba?

2023. ápr. 3. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Minek mennének józanul, de gondolom józanul is bevállalnák.
2023. ápr. 3. 00:36
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak Mo. ilyen begyepesedett gané. Máshol senki senkit nem érdekel csak érezd jól magad. Itthon pedig, ha full fekete ruhába öltözöl már azt hiszik, hogy temetésre mész és részvétet nyilvánítanak.
2023. ápr. 3. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jobb esetben csak a bulizók öltöztek jelmezbe. Rosszabb esetben kigyulladt a hely. :D

Amúgy nem látok semmi problémát azzal, ha valaki jelmezben szórakozik (mint farsangkor vagy halloweenkor) Ha ott ez jellemző, biztos "bevállalnák" józanul is sokan.

2023. ápr. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!