Mi volt az ok, amiért leíratkoztál a Facebook-ról?
Mert megszállták az idősebb generációk. Számomra addig volt szórakoztató, amíg meg nem jelent rajta a szüleim generációja, illetve a nyugdíjasok, akik szétshitpostolják a hírfolyamom;
illetve, ha már hírfolyam, nem tudom, mit műveltek vele egy kb egy éve, de nagyjából minden második normál poszt után kapok 1-2 hirdetést, amivel semmi baj nem lenne, csak akkor lenne érdekes, vagy releváns, mit tudom én, dobjon be olyat, amire korábban rákerestem, nem random oldalakat, amiket nem is követek és semmi érdeklődést nem mutatok irántuk. Angol nyelvű képregényeket, meg receptvideókat szokott ajánlani, egyik iránt se mutattam soha érdeklődést.
Illetve pár hónapja kaptam idegbajt attól, hogy nincs olyan, hogy elegem van az emberekből, nincs olyan, hogy akkor most hazamegyek és magamra csapom az ajtót, vagy kimegyek kempingezni és senki ne szóljon hozzám, mert jön a huszadik kolléga, és írja a kisregényt. Majd az ujjabbat. Majd az újabbat, amiben látványosan megsértődik, hogy nem válaszoltam az előzőekre, holott alig telt el pár óra. Elegem lett, letöröltem az egész garnitúrát a telefonomról, annak a pár közeli barátnak leírtam, hogy ezt fogom tenni, a számom nekik úgyis megvan, azóta csak viberen és whatsappon vagyok hajlandó kommunikálni azokkal, akiket én választok. Nincs olyan, hogy valaki random rámír, hiszen csak annak adom meg a számom, akitől szeretnék üzeneteket kapni.
Nem mindenkinél az a szint, hogy naphosszat görgeti maga előtt a vég nélküli idétlenséget, okoskodást, rongyrázást, arroganciát.
Köszönöm, tökéletesen érzem magam e nélkül a szarfolyam nélkül is!
Tele volt a bucim azzal is, amilyen agresszívan erőlteti minden orgánum a használatát! Nincs fütyikönyved! Nem is vagy ember!
Dehhhhhhogy is nem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!