Van itt olyan aki már volt hajléktalan?
Figyelt kérdés
Ha igen miért kerültél utcára?
Milyen volt ott?
Hogy jöttél ki belőle?
2023. márc. 22. 10:17
1/5 anonim válasza:
Technikailag másfél hónapig annak számítottam.
Elváltam, el lett adva a ház én pedig új életet akartam kezdeni szóval a lakáskeresés sokadlagos volt a teendőim között.
Mivel kamionosként dolgoztm, dolgozom, ez a valóságban nem jelentett utcán alvást vagy ilyesmit, és úgymond kilábalni sem kellett belőle.
2/5 anonim válasza:
Vidéken senki sem jon ki belőle, Pesten 10000-bol 1. Munka nem volt nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Adományt meg úgy se lehet kérni, mert azonnal cenzurazzak.Itthon úgy sem kaptam szinte semmit, csak a cigány keverékek adtak a külföldi ciganykeverekek sokszorosat adtak.
4/5 anonim válasza:
Amúgy furcsa dolog ez a hajléktalanság. Lehet én is az leszek.
Dolgozz, mondják többen. Csak elfelejtik, hogy hiába dolgozol, ha nem fizetik ki.
Dolgozol hónapokon át a semmiért.A főnök meg elmondja milyen szar alak vagy,meg egy szarhazi vagy egy hulladék.
Mások meg a kisujjukat mozgatják és kapják a milliókat.
Lehet befejezem az életem, elég volt ebből.
5/5 anonim válasza:
4# Azért egy politikust vagy egy polgármestert vigyél magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!