Mire vélnéd, ha egy férfi így nézne rád?
Figyelt kérdés
Távolról normálisan nézne, de amikor közelebbről is látjátok egymást, beszélgettek stb., akkor szabályszerűen rátok tapad a tekintete még akkor is, ha éppen nem hozzátok beszél. Egyszer egy ilyen alkalommal el is mosolyodott.
Tudni kell, hogy alapvetően közvetlen másokkal is. Lehet csak ilyen az alaptermészete?
2023. márc. 21. 00:28
2/13 anonim válasza:
Ha jó kapcsolatban vagyunk, megkérem, hogy fejezze be. Ha nem, akkor forgatom a szemem, ahányszor látom, hogy néz.
3/13 anonim válasza:
Ja és mindig azok a válaszok vannak lepontozva, amik a személyes beszélgetésre próbálnak ráutalni. Pl. szegény kettes válasz.
4/13 A kérdező kommentje:
#3 Te hány ember elé álltál eddig oda és kérdezted meg face to face?
2023. márc. 21. 11:31
5/13 anonim válasza:
Mindenki elé, akinél nem értettem valami viselkedést.
6/13 anonim válasza:
Ahogy tőled is megkérdezem, hogy miért nem mered? Mondjuk a választ tudom. "Mert mit fog gondolni?"
Na így nem lehet élni.
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt a mindenki elét enyhe túlzásnak érzem, mert az életben vannak olyan kapcsolati rendszerek, ahol nem tudod megoldani, hogy odaállsz és szembesíted.
2023. márc. 21. 11:40
8/13 anonim válasza:
Az, hogy te mit érzel egy ténnyel kapcsolatban, azzal nem nekem van dolgom. Jogod van bármit gondolni. De fontos, hogy az a te fejedben van.
9/13 anonim válasza:
És nincsenek olyan kapcsolati rendszerek. Csak hisszük. Mert a hitrendszerünk olyan, mint egy pillanatragasztó. Mozgásképtelenné tesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Álomvilág. Megnézném hol állnál a főnököd elé.
2023. márc. 21. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!