Mostanában ha nem iszok egy kis piát úgy érzem magam mintha valami burokban lennék, ez miért van?
Pedig van egy boldog párkapcsolatom. De mégis valahogy a piától tudok őszintén boldog lenni. Pedig hetente csak 3-4 szer húzom meg a boros üveget de mostanában még gyakrabban kívánom a piát. Ma is már megittam 2 sört és egy kis bort. Fiatal vagyok és lány./:
Meg az a baj ha iszok csak akkor érzem magam szabadnak. Nem értem miért.
A pia boldogít hiába mondják hogy nem boldogít sajna boldogít, ez van.
De nem iszom magam sose részegségig csak hogy picit jobban legyek, vidámabb legyek, mindennek jobban tudok örülni ha iszok. Semmi nem fáj ha iszok.
Ez hülyeség, erre nagyon vigyázzál,hogy azt érzed az alkohol boldoggá tesz.Mindennap egy kicsivel több és már is el fogsz arra a szintre jutni,hogy alkoholista lettél.Ha 3-4szer hetente megteszed ez már nagyon rossz ut az alkoholizmus felé.
Miért nem sportolsz zenére, vagy bármilyen hobby,ami boldoggá tesz és még segit a stressz levezetésében is.
Egyáltalán nem jó,hogy fiatalon ezt csinálod,ALLJ LE,bajt okozol magadnak.A szüleid tudják?
Jó ég, ezt a múltbeli énem írta ki?
Vsz. addiktív vagy. Az sem kizárt, hogy alkoholista (igen, már most).
Így kezdődik ez sokszor. Problémákra iszol, hamis szabadság-érzésért iszol, menekülésképpen iszol, aztán zugiszol titokban.. aztán napi szinten, stb. Aztán rájössz, hogy már rég nem te irányítasz. Az, hogy fiatal vagy, meg nő... ugye azt sugallja benned, hogy "oh, ez velem nem történhet meg, nem is olyan vészes". De, vészes. Egy segélykérés önmagad előtt, hogy ezt a kérdést kiírtad.
Én önsegítő csoportba járok, benne vagyok egy programban, 9 hónapja nem fogyasztok. Nehéz út. De amiben te most vagy, az a nehezebb. Sajnállak és jó felismeréseket kívánok, kellő bátorságot a változtatáshoz! Nem vagy egyedül.
Így voltam vele én is! Sajnos mostanra elértem arra a szintre, hogy szükségem van a napi 2 doboz sörre vagy egy fél üveg borra.. (Tudom.. alkoholista vagyok..)
Sok sz@r volt a életemben és ez el tudott lazítani és ki tudta kapcsolni az agyam teljesen, boldogított engem is.
Próbálok leszokni de nagyon nehéz. Amíg nem kapsz rá teljesen addig tedd le!!!!!
"A pia boldogít hiába mondják hogy nem boldogít sajna boldogít, ez van."
Igen. TÉGED. De engem pl. már nem boldogít egyáltalán, mert már tudom, hogy a "másnap" az rohadt szar tud lenni. De ha te ezt már így magadban eldöntötted, hogy C'est La Vie, akkor hajrá, indulj csak el te is a lejtőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!