Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Számotokra nem viccesek azok...

Számotokra nem viccesek azok a csajok/nők, akik bár jól néznek ki,de nagyképűen “vonulnak”?

Figyelt kérdés
Nemtudom,hogy tudjátok e mire gondolok.. leginkabb plázákban mennek egyedül és nem néznek senkire hanem így szórják magukat.. ez vonzó nektek pasiknak?
2023. márc. 14. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Vicces is lehet, de szexi is.
2023. márc. 14. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Kacagok az ilyeneken,agyhalott mind
2023. márc. 14. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem szoktam figyelni az ilyen nőket és férfiakat (ó, mert belőlük is van jó sok), de nem értem, miért probléma a jelenlétük. Csak nem az a problémád, hogy figyelemre se méltat? :D
2023. márc. 14. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az összes vicces, a szánalmas értelemben.
2023. márc. 14. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem azok az emberek gyanúsak másokat figyelnek, hogy azok hogyan "vonulnak". Nem egyszer volt már olyan, hogy élőben mutatták, hogy "nézd, hogy vonul" és... ott... ment.. egy.. ember...

Az a gyanúm, hogy akik ilyen vonulásokat észrevesznek, azok kisebbségi komplexussal bírnak és igazából ők látják pökhendinek azokat, akik csak simán magabiztosan mennek:D

2023. márc. 14. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

Már, miért lennék incel? Azért, mert utálom ezeket a rib*ncokat? Barátnőm is van, ha nagyon tudni szeretnéd és ő nem ilyen idióta, mint ezek az üresfejű "nők."

2023. márc. 14. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Az ilyen jellegű nők csak ahhoz értenek, hogy a lábaikat szét rakják, másra nem is jók, de tényleg... Kommunikálni nem lehet velük, mert buták, mint a föld, teljesen mindegy, hogy szöszi vagy barna, stb, életképtelenek és alkalmatlanok párkapcsolatra. Azt gondolják, hogy minden róluk szól, de nagyon rosszul gondolják.
2023. márc. 14. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:
De miert csinaljak? Nem ertem
2023. márc. 14. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Számomra nem viccesek, mert nem vagyok hímsoviniszta, és nem gyűlölöm a nőket ok nélkül. Nem szoktam nézni amúgy, ahogy emberek a saját dolgukkal foglalkoznak, én határozottan sétálok és nem nézek senkire.

Talán engem is láttál már. :)

Téged amúgy az bánt, hogy ezekből a nőkből sugárzik az önbizalom, vagy inkább az, hogy tudod, sosem méltatnának figyelemre? Mindkettőt is választhatod. (meg mindenki más, akit zavar:) )

2023. márc. 14. 21:04
 10/10 Metionin ***** válasza:
61%

Szórják magukat???

Kaptam már meg, hogy nagyképűnek tűnök, mert egyenes háttal emelt fejjel megyek de ez csak tartás, így szoktam meg. Aki ezt figyeli, ott szerintem egyéb probléma van, legalábbis én csak azon csodálkoztam, hogy van, aki azt figyeli, hogy hogy megyek.

2023. márc. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!