Számotokra nem viccesek azok a csajok/nők, akik bár jól néznek ki,de nagyképűen “vonulnak”?
Nekem azok az emberek gyanúsak másokat figyelnek, hogy azok hogyan "vonulnak". Nem egyszer volt már olyan, hogy élőben mutatták, hogy "nézd, hogy vonul" és... ott... ment.. egy.. ember...
Az a gyanúm, hogy akik ilyen vonulásokat észrevesznek, azok kisebbségi komplexussal bírnak és igazából ők látják pökhendinek azokat, akik csak simán magabiztosan mennek:D
Már, miért lennék incel? Azért, mert utálom ezeket a rib*ncokat? Barátnőm is van, ha nagyon tudni szeretnéd és ő nem ilyen idióta, mint ezek az üresfejű "nők."
Számomra nem viccesek, mert nem vagyok hímsoviniszta, és nem gyűlölöm a nőket ok nélkül. Nem szoktam nézni amúgy, ahogy emberek a saját dolgukkal foglalkoznak, én határozottan sétálok és nem nézek senkire.
Talán engem is láttál már. :)
Téged amúgy az bánt, hogy ezekből a nőkből sugárzik az önbizalom, vagy inkább az, hogy tudod, sosem méltatnának figyelemre? Mindkettőt is választhatod. (meg mindenki más, akit zavar:) )
Szórják magukat???
Kaptam már meg, hogy nagyképűnek tűnök, mert egyenes háttal emelt fejjel megyek de ez csak tartás, így szoktam meg. Aki ezt figyeli, ott szerintem egyéb probléma van, legalábbis én csak azon csodálkoztam, hogy van, aki azt figyeli, hogy hogy megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!