Miből jössz rá azonnal, ha valakinek tetszel? Hogy viselkedik?
Könnyen..a nők szerintem sokkal rámenőssebbek lettek mostanában. Már ilyen test beszed sem kell hogy kiderüljön…valaki egyszerűen meg mondja hogy tetszek neki de az ellentéte is elég gyakori.
En utalok ismerkedni…ha kezdeményezek soha nem jön össze , de ha csak vagyok mint a f..z és egy no fel akar szedni az meg teljesen egy értelmű. Már onnan tudom hogy megkérdezi hogy hol is lakok és pl utána folyamatosan beszél velem ilyesmi…de valami full bunko mert egy nagy képű beképzelt rittyo
Sokat mosolyog, sokat néz a szemembe, beszélgetni szeretne, szabályosan tanulmányoz, amikor dumálunk.
Ez nemtől függetlenül megvan, érdekes.
Aki nem néz rád, flegma, mogorva, másra figyel, azt el kell felejteni.
Elég ritkán fordul elő, és nem lehet egyértelműen megmondani az alapján, amit felsorolok most, hogy csak kedvel vagy érdeklődik irántad. Az is lehet, hogy megfelelési kényszeres, enyhe szoc. fóbia...
Szóval:
1. Gyakran zavarban van a közeledben, ha beszél gyakran csinálja azt, hogy össze-vissza hadar.
2. Úgy néz rád, hogy közben ragyog a szeme, boci szemekkel, kitágult pupillákkal.
3. Testbeszéd.
De még így sem lehetsz teljesen biztos benne, lehet csak kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!