Bekerültem egy új közösségbe és komplexusaim vannak. Mit tegyek?
Ehez idő kell, aztán majd csak jön magától, ne stresszelj ilyenen.
Fogadd el hogy nekik a koruk miatt több a tapasztalatuk, idővel neked is több lesz,figyelj rájuk és tanulj tőlük, aztán majd te is olyan lehetsz mint ők.
De hát ez természetes... Ők is voltak annyi idősek mint te és először ők sem voltak annyira határozottak mint most :D minden embernek kell tapasztalat, nyilván nulla tapasztalattal nem lesz egyből önbizalmad.
De ha becsülettel csinálod a munkát úgyhogy te Meg vagy elégedve magaddal akkor majd telnek az évek és egy idő után azt veszed észre hogy te is határozottabb vagy.
Nekem akkor volt ilyen anno, amikor tanári gyakorlatomat végeztem. Ereztem hogy mennyire sok munka az hogy ebben a szakmában fejlődni tudj, főleg hogy ott a kollégák is azért már 20 30 40 éve voltak a szakmában, tehát azt lehet mondani hogy nagggyon zöldfülű voltam hozzájuk képest.
Végül nem A tanári pályát választottam de az 1 év gyakorlat során azért elég sokat fejlődtem. :)
Szóval ne aggódj, ez egy természetes érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!