A szerelem első látásra mit jelent?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy meglátsz valakit, bekövetkezik ez a szerelem első látásra dolog. Mi játszódik le ilyenkor valakiben? Mit jelent? Mit érez ilyenkor az ember?2023. márc. 8. 20:18
1/7 anonim válasza:
Feláll.
Szerelem nincs első látásra, max vonzalom.
2/7 anonim válasza:
Hogy valami hülye romantikus regényt olvasol.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Na ne mondd, ezt a kifejezést meg egyenes én találtam ki személyesen!
2023. márc. 8. 20:27
5/7 anonim válasza:
Bocsánat ha ezt nem egy filmben képzelem el akkor csak úgy történhet ahogy az 1es írta
6/7 anonim válasza:
Nincs szerelem első látásra.
Szimpátia van első látásra, ha megismerés jobban és még mindig tetszik abból lehet szerelem.
7/7 anonim válasza:
Nekem tini koromban volt valami hasonló érzés.Mai napig nemtudom mi volt az,de megláttam egy srácot a buszon és tényleg olyan volt mintha beleszerettem volna.De az akkor egyszer fordult elő, azóta soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!