Ki mit csinál így szombat este ?
Figyelt kérdés
Én xboxozni fogok, egy kis gta online, talán filmnézés.
Nektek hogy telik egy magányos szombat ? :D
2023. márc. 4. 22:02
11/23 anonim válasza:
#1, mit gyakorolgatsz?
Dolgozok, mint minden egyes péntek-szombat-vasárnap (vendéglátás).
12/23 anonim válasza:
Olvasok egy beadandó megírásához, időnként nézem a Gyakorit, amikor elfáradok, teázgatok, paradiót eszem. :D
16/23 anonim válasza:
Markiplier videókat nézek, a nap közben összegyűjtött (😅) gyakoris kérdésekre válaszolgatok, és közben azon filózom, hogy bevegyek-e egy fájdalomcsillapítót a fejemre, vagy sem. Picit később még olvasni tervezek, és ennyiben ki is fújtak a terveim mára.
17/23 anonim válasza:
Fanficet írok, közben zenét hallgatok, idetévedek néhányszor az oldalra, hátha van valami érdekes, és várom apámat hazajönni. Mostanság kell megjönnie munkából.
18/23 anonim válasza:
Agyalok az elbaltázott döntéseimen. Az utóbbi időszakban csak ennyi jut a hétvégékre.
19/23 anonim válasza:
A sakk megszállotja vagyok is. Pont most játszottam le egy kört. XD
16/f
20/23 anonim válasza:
Kockulok, és nincs mivel meggyújtanom a cigimet és éjszaka közepe van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!