Lányoknak gáz egyedül menni buliba?
Lesz egy buli hétvégén, ahová nincs kivel mennem. Meghívásos zártkörű buliról van szó, ahol látásból mindenki ismer mindenkit, mindig szinte ugyanaz a társaság. Eléggé introvertált típus vagyok, nagyon nehezen barátkozom, de mivel jó buli szokott lenni kär lenne kihagyni. Nagyon gáz ha egyedül mennék és magamba buliznék?
18/L
Szerintem a fiúk örülni fognak neked! :-) Szerintem vagány, ha egy lány egyedül elmegy buliba. Nekem tetszene egy ilyen lány. :-)
( 50f )
Ha látásból ismersz pár embert, az épp elég. Köszönj rájuk, aztán ennyi.
Az ilyen esteken úgyis mindig lett egy-két új ivócimborám, tökmindegy, hogy egyedül mentem, vagy társasággal, mert ugyebár a társasággal se voltunk összenőve...
Illetve még ilyen 2015-2017 közt minden péntek és szombat este a Deák téren alapoztunk, csomószor odacsapódtak hozzánk random emberek, meg én is voltam úgy, hogy a barátaimnak nem volt kedve menni, én attól még kiültem a Deákra meginni egy sört, a vége az volt, hogy hatalmasat buliztunk egy akkor megismert lengyel lánnyal, akivel mai napig tartjuk a kapcsolatot online :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!