Mi volt a legcikibb dolog ami történt veled?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 11:38
1/3 anonim válasza:
Egyszer nekimentem egy üvegajtónak. Mint a vicces videókban, egyszerűen nem láttam, hogy ott van. Mindenki, de konkrétan mindenki halálra röhögte magát, aki ott volt a közelben (ismerősök, ismeretlenek egyaránt).
2/3 anonim válasza:
Gyerekként Spanyolországban olyannyira elkápráztatott egy utcai pantomimes előadása, hogy séta közben nekisétáltam egy lámpaoszlopnak. Sose felejtem el, mennyire nevetett a pantomimes.
3/3 anonim válasza:
Nagy a ciki-választékom, ezért nem könnyű kiválasztani, hogy melyik volt a legebb. Egyszer például: amikor fejhallgatómon zenét hallgatva, elgondolkodva lassúdan kifelé jöttem egy üzletből, annak önműködő üvegajtaja rámcsukódva elég erősen "hátba vágott", mire én egy karatés beidegzésű hátrafelé irányuló reflexmozdulattal, önkéntelenül lekönyököltem ("a támadót"). Hatalmasat bondult az ajtó üvegtáblája, és bentről mindenki úgy nézett rám, mint egy őrültre! Én pedig miután felsóhajtva nyugtáztam, hogy mégsem tört, repedt az üvegajtó, valami zavarodott bocsánatkérést motyogva, majd elsüllyedtem mielőbb eltűnni vágyó szégyenletemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!