Aki olyan savanyú mint egy antiszoc citrom, miért vállal olyan munkát ahol emberekkel kell foglalkozni?
Megyek be az üzletbe, de már elsőre úgy szól mint akinek órákig a nyakára járt az ember, flegmán hogy mit akarok majdhogynem ugyanezzel a szavakkal, és végig ilyen savanyú, unott és lekezelő volt. Nézve a bolt Google értékeléseit mindenki második-harmadik vásárló arra az eladóra panaszkodik hogy mekkora egy tahó.
Aki ennyire nem bír emberekkel foglalkozni, az miért pont ilyen munkakört választ? Miért nem megy mondjuk börtönőrnek vagy antarktiszi kutatónak vagy bárhová ahol nem kell más emberekkel foglalkoznia?
Nekem az a benyomásom hogy két oka lehet az ilyennek:
1. Mert alapvetően a munkahely is ilyen, hogy normális ember nem marad meg ott, így mindenkit felvesznek.
2. Annyira nincs munkaerő, hogy "ha nincs más jó a szar is" alapon szintén bárkinek oda adják az állást.
Üdv egy emberutáló antiszociális. Én eberek közt dolgozok már 1 éve és nehezen, de hozzájuk szoktam (munka véget). Szeretek ott dolgozni és a munkatársaim és a főnököm is tök jó fej, értik a szar vicceket is.
De minden áldott reggel mielőtt fel szállnék a vonatra mindig mindom magamba, h eltünhetnének végre az emberek🤣
Nahát, ennyi zöldet még egy GYK kérdésnél sem osztottam ki! Szinte mindenkivel egyetértettem! Tök jó! :)
8-as: a Te válaszod fogott meg legjobban! Miért kell mindenkinek ilyen búval bacottnak lenni Magyarországon? Ez nekem is eszembe szokott jutni. Ilyenkor a következő gondolatom mindig Hofi, mikor azt mondja:
- Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!