Azokra hogy reagáljak, ha szinte minden nap hallom valakiktől hogy milyen magas vagyok és milyen fiatalnak nézek ki?
1. 197 cm vagyok. Naponta mondja mindig valaki nekem, hogy milyen magas vagyok. Akármilyen helyzetben, ha emberrel beszélek. Néha ugyanaz az ember is újra megjegyzi pár hetente vagy havonta. Sokszor csak úgy random beszélgetés közben, vagy mondjuk ez az egyik első mondata hozzám, ha találkozunk, beszélgetni kezdünk. (Akárki, kollégák, csajok, villanyszerelő, ismerős, stb)
2. 29 éves vagyok és 22-25 évesnek szoktak tippelni, mert nagyon puha, hidratált, ránctalan arcbőröm van. Sokszor van, hogy elkezdek magamról mesélni és az alapján valaki összezavarodik, mert nem jön ki a matek fejében, ha pl. meghallja már jártam egyetemre és 5 éve dolgozom, de pl. 23-nak gondol kinézetre. Szóval baromi sokszor megkérdezik, hogy hány éves vagyok, aztán meglepődve mondják, hogy kevesebbnek nézek ki. Ez is olyan hetente többször megtörténik ugyanúgy, mint a magasságos sztori, bár itt legalább ugyanaz az ember ritkábban szokta kétszer mondani.
Én amikor ezeket mondják nekem mindig kicsit zavarba jövök és nem tudom mit mondjak. Mik ezekre a jó reakciók? Más mit szokott ilyenekre vagy hasonlókra válaszolni? Te mit mondasz ilyenekre?
197 cm idealis magassag.
Mit valaszoltj a fiatalsagra:
-Az egeszseg meglatszik az emberen.
Egyebkent meg miert kell szobahozni a korod? Mindenkire hagyd ra,mennyinek gondol.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!