Vajon lesz még normális humor, kabaré Magyarországon vagy mostantól be kell érnünk proli standuposok mégprolibb altesti "vicceivel"?
Én csak a nők előtt nem szoktam szexista humort mondani!
De nagyobb társaságban a nők is elfogadják a szexista humort!
A humornak is vannak fokozatai a faviccektől az egészen zseniális intelligens viccekig.
A tv-ben is vannak buta agypusztító műsorok és egészen értelmesek is.
Mondj egy példát neked mi a jó humor!
nem a sexista humorral van a legnagyobb probléma, hanem a f*ngós, sz*rós "viccekkel", meg hogy az a "poén" ki mennyit ivott és hogy ok*dott utána. meg sokszor az abszolút humortalan, tehetségtelen, fárasztó standuposok erőltetésével ráadásul a rádiókabaréban, aminek messze nem erről kellene szólnia ahogy évtizedekig nem is erről szólt
Hofi úgy humorizált, hogy azon őszintén lehetett nevetni, szórakozni, mert bármiről is beszélt, nem ment le egy adott szint alá, nála akkor is volt szinvonal ha épp a részegségről beszélt
Hofi is ugyanolyan bugyuta poénokat tolt...
"Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő"
Istenem, de szakadok.
Utoljára a kabarécsütörtök és hasonlók voltak számomra viccesek, kicsit lemaradtam.
Még Kőhalmi sanyargásain tudok mosolyogni, a többi számomra értelmezhetetlen mint humor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!