Mással is volt már ilyen?
Milyen idôs vagy..?
Nemtudok nagyon papolni…dde
Voltam hasonlò kèpp ènis
Èn “kockultam” ès szinte zavartak az emberek…ez egy költözès utàn lettem ilyen 13èvesen minden haverom “odalett” az ùj helyen nemnagyon tudtam beilleszkedni mert ènvoltam a “feketebàràny a rossz” aztàn jött a közèpsuli az èrdekes korszak volt.. nade vàltottam is gyorsan magàntanulò lettem ès elmentem dolgozni közben ès ott jött a vàltàs a munkatàrsaim mind idôsebbekvoltak tôlem joooval..ès hàtt zajlott az èlet ès mondhatni “helyre”ràzòdtam habàr relativ hogy mi a normàlis..lehet hogy (nemvagyok biztos benne hogy a jò szavat hasznàlom) introveràlt..?szemèlyisèg vagy
Aztajànlom kreativkodj! Fess!!!a festès egy szuper dolog nemkell ahhoz semmifèle tehetsèg semmifèle adotsàg…csak fess erzèssel
Csapkodj maszatolj jàtsz a színekkel
Vagy ha èpp azesik jòl fess realisztikus festmènyeket…tökmindegy csak alkoss..nemkell hogy az tetszen vagy szèplegyen a cèl hogy jòlessen
Vagy bàrmi màs..a cèl hogy jòlessen (ne gyujtogass ne drogozz ne okozz kàrt vagy fàjdalmat màsoknak) csak kreativkodj ami tetszik ès ha megvan kezdj èrdeklôdni valami hasonlò szakkörök irànt ahol talàlhatsz olyan embereket akikkel lehet nagyon jol elvagytol haverkodtok stb ès megnyilsz jobban a világ felè..?ha szeretnèl
De a kreativkodàs egy nagyon hasznos dolog az embernek (szívre fejre lèlekre)
Nembajaz
Kreatívkodj
Baromi sokat dob az emberen
Ès lehet pont azàltal fogsz egy sajàtos tàrsasàgi kört kialakítani
Lehet szûkebb lesz az a kör lehet baromi sokan lesztek,de egy biztos
Jòdolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!