Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mással is volt már ilyen?

Mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Szinte semmihez nincs kedvem, emberekhez főképp nem, mikor a szüleimmel össze futunk a konyhába vagy a nappaliba megyek is rögtön máshova, semmi kedvem hozzájuk, de van mikor egész nap sétálok, beszélgetek random emberekkel, megyek mindenhová, ugrálok kB ez hetente vagy honaponta van 1x hogy ilyen jó kedvem van. a többi napon semmi kedvem nincs, csak a szobámba ülök és telózok vagy fekszek, van mikor napokig ki sem megyek a házból mert annyira nincs kedvem semmihez. Szerintetek mi lehet a bajom? Elnézést a helyesírásért..
2023. febr. 4. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni. Az majd megoldja ezt a problémát.
2023. febr. 4. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Milyen idôs vagy..?

Nemtudok nagyon papolni…dde

Voltam hasonlò kèpp ènis

Èn “kockultam” ès szinte zavartak az emberek…ez egy költözès utàn lettem ilyen 13èvesen minden haverom “odalett” az ùj helyen nemnagyon tudtam beilleszkedni mert ènvoltam a “feketebàràny a rossz” aztàn jött a közèpsuli az èrdekes korszak volt.. nade vàltottam is gyorsan magàntanulò lettem ès elmentem dolgozni közben ès ott jött a vàltàs a munkatàrsaim mind idôsebbekvoltak tôlem joooval..ès hàtt zajlott az èlet ès mondhatni “helyre”ràzòdtam habàr relativ hogy mi a normàlis..lehet hogy (nemvagyok biztos benne hogy a jò szavat hasznàlom) introveràlt..?szemèlyisèg vagy

Aztajànlom kreativkodj! Fess!!!a festès egy szuper dolog nemkell ahhoz semmifèle tehetsèg semmifèle adotsàg…csak fess erzèssel

Csapkodj maszatolj jàtsz a színekkel

Vagy ha èpp azesik jòl fess realisztikus festmènyeket…tökmindegy csak alkoss..nemkell hogy az tetszen vagy szèplegyen a cèl hogy jòlessen

Vagy bàrmi màs..a cèl hogy jòlessen (ne gyujtogass ne drogozz ne okozz kàrt vagy fàjdalmat màsoknak) csak kreativkodj ami tetszik ès ha megvan kezdj èrdeklôdni valami hasonlò szakkörök irànt ahol talàlhatsz olyan embereket akikkel lehet nagyon jol elvagytol haverkodtok stb ès megnyilsz jobban a világ felè..?ha szeretnèl

De a kreativkodàs egy nagyon hasznos dolog az embernek (szívre fejre lèlekre)

2023. febr. 4. 00:59
 3/4 A kérdező kommentje:
1.Suliba járok
2023. febr. 4. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Nembajaz

Kreatívkodj

Baromi sokat dob az emberen

Ès lehet pont azàltal fogsz egy sajàtos tàrsasàgi kört kialakítani

Lehet szûkebb lesz az a kör lehet baromi sokan lesztek,de egy biztos

Jòdolog!

2023. febr. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!