Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyek azok az országok, ahol...

Melyek azok az országok, ahol nem utálják a magyarokat?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 12:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%

Olaszok szeretnek minket, főleg ha pár szót tudunk is olaszul.

A magyar nőket nyelvtudás nélkül is szeretik.

2023. jan. 30. 12:54
 2/27 anonim ***** válasza:
47%
Egyre kevesebb ilyen van, hála...
2023. jan. 30. 12:56
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
Először Magyarországon kellene rendet tenni egymás közt, mert tépik szét egymást gyülölettel nap mint nap.
2023. jan. 30. 12:57
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
USA. Fogalmuk sincs róla, hogy létezik ilyen ország, ergo nem is utálnak. Csak röhögnek, hogy hahaha, hungry, hungry.
2023. jan. 30. 12:57
 5/27 anonim ***** válasza:
56%
Már lassan sehol nem bírnak minket. Sok cigány is kimegy “dolgozni” csinálják ugyan azt a stílust mint itthon és ezért is megbélyegzik a magyarokat. Egy rossz tapasztalat odakinn és már is mind egy aljas cigány vagyunk.
2023. jan. 30. 12:58
 6/27 anonim ***** válasza:
69%

Sehol sem utálnak. Még ott sem, amelyik országokról ezt akarják elhitetni.

Pl. egy időben sokat kellett Romániában járnom, munka miatt, nem magyarlakta területeken is. Mindig tök kedvesek voltak velem, amikor útba igazítást kértem. Még a rendőrök is. Eddig még egy országban sem volt kellemetlen élményem, amiért magyar lennék, pedig bejártam a fél világot.

Igaz, én is normális ember vagyok, nem valami idióta.

Akik kifejezetten szeretnek, pl. a horvátok, lengyelek. Ami nagyon tetszett, hogy egy dél-amerikai kisvárosban is tudták, hogy hol van Magyarország, rögtön mondták, hogy Puskás :)

2023. jan. 30. 13:02
 7/27 anonim ***** válasza:
41%
Az Európán kívüliek. Minél messzebb annál jobb.
2023. jan. 30. 13:02
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Lengyelország.
2023. jan. 30. 13:07
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
6-os ez nem igaz mondjuk. Nem rég voltunk Szlovákiában, Pozsonyban és a burger kingben a sorban állva magyarul beszéltünk egymás közt, ezt a pénztáros meghallva olyan bunkó volt velünk hogy azért itthon egyből repülne a dolgozó. Szlovákiában ha tehetnék, lemészárolnák a magyarokat!
2023. jan. 30. 13:22
 10/27 A kérdező kommentje:
Szlovéniában velünk is eléggé ellenségesek lettek az emberek, miután megtudták, hogy magyarok vagyunk és ez nem régen történt eset volt.
2023. jan. 30. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!