Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kerülnéd ki azt a...

Hogyan kerülnéd ki azt a kérdést hogy hol dolgozol? Nem titkos de nincs köze hozzá. Utálom ha ezt kérdezik.

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Hát pedig ez egy alap infó, amit az emberek szívesen elmondanak magukról általában. Téged mi zavar a munkahelyedben?
2023. jan. 23. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Én is így vagyok vele. Én kerek perec meg szoktam mondani az illetőnek, hogy nem szeretném megmondani, hiszen ez a magánügyem, számára teljesen irreleváns információ, semmilyen módon nem befolyásolja az ő életét az, hogy én hol dolgozom :D
2023. jan. 23. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Én sem szívesen beszélek róla. Nem azért mert szégyenlem, épp ellenkezőleg, nagyon boldog vagyok, hogy ott lehetek, de sajnos többször előfordult már, hogy akinek elmondtam, egyből arra kért, hogy juttassam be oda. Ez pedig nagyon kínos. (Médiával kapcsolatos a hely).

Én igyekszem kerülni a témát. Ha mégis rákérdez, valami általános infót mondok (pl. "egy napilapnál vagyok szerkesztő" - vagy valami ilyesmi). Ha tovább erőszakoskodik, megmondom, de nem igazán szoktunk idáig eljutni, az általános infó elég szokott lenni.

2023. jan. 23. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Visszakérdezek, hogy lenne egy jó ajánlata?

Válasz, mindig nem..., akkor ezt megbeszéltük:D

2023. jan. 23. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Mondj valami nyilvánvaló kamut: kém, testépítőbajnok, professzionális halogató, sírásó, apáca.
2023. jan. 23. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom a cég nevét, mert mi köze hozzá. Annyit mondok, hogy egy könyvvizsgáló cégnél dolgozok. De bármi lenne, csak így válaszolnék, pl. Egy bankban, egy kis cégnél, egy logisztikai cégnél, nevet nem mondanék.
2023. jan. 23. 22:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Pontosan az hogy nem kötöm az orrára, elindit egy nagy kíváncsiságot, vajon mi is lehet ami ilyen nagy titok. Közben meg csak annyi hogy nem vagyunk olyan baráti viszonyban hogy azt vele közöljem.
2023. jan. 24. 06:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Egy kamu állás jó ötlet, vagy a sírásó. De ha csak pusztán nem kötöm az orrára, azt milyen szavakkal tennétek?
2023. jan. 24. 06:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A fizetéssel ugyanígy van.
2023. jan. 24. 06:14
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
A munkahelyemen.
2023. jan. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!