Jól gondolom, hogy a fiatal lányok többsége azért szeret ókori romos turista helyeket felkeresni, mert sok pénzbe kerül és ezért instán az olyan trendi és még intellektuálisnak is tűnnek?
Merthogy a legtöbb ilyen fiatal csajnak nem sok köze lehet az unalmas történelemkönyvek és szakállas professzorok által regélt porosodó régészeti feljegyzések porosodó lapjaihoz.
Sokkal menőbb St.Tropez-ről, Miami-ból meg Ibizáról posztolni, de néha azért meg kell adni a módját az intellektualizálásnak is, mégis csak apuék fizették a jogi/orvosi/nemzetközi gazdálkodás képzést és szükséges prezentálni hogy értelmiségi vagyok nemcsak abból áll az életem, hogy nyaranta Rodrigez, Zayn meg Anthony meg hasonló pasikkal dorbézolok egy puccos 6000 eurós tengerparti buliban Tenerifén.
Azt hittem, legalább megkerested a legcicababásabb instalányokat, de nem, ezek tök átlagos lányok. :D
Egyébként a történelemkönyvek nem unalmasak, és a régészeti feljegyzések sem “porosodnak”, csak úgy szólok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!