Töröljem magam TikTokról?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok. Valamiért utálom az összes 20 év alatti srácot. Ahogy nézem a közzöségi oldalakat, de leginkább az insta meg a TikTok ami felháborít. Meglátom őket és olyan agresszió gyűlik bennem. A viselkedésük , kinézetük miatt.2023. jan. 14. 14:02
1/11 anonim válasza:
A tik tok 20 év alattiaknak lett kitalálva!
2/11 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de én be sem regisztráltam magam arra a szenny oldalra, untig elég amit FB n látok.
3/11 anonim válasza:
35 évesen nem csoda, ha csak lesel rá, amit ott művelnek.
Sosem voltam tik tokon, de eljut hozzám pár videó így is (pl. Youtube-on), és úgy érzem, mintha az a világ ott valami más dimenzió lenne...
38/N
4/11 anonim válasza:
Van a megosztás funkció mellett egy olyan lehetőség, hogy "nem érdekel".
Érdekes nekem nem dob fel 20 év alatti srácokat.
6/11 anonim válasza:
Elég csak nem használni. Én 50 éves, bár modern pasi vagyok, van facebookom, instagramom és tiktokom is. Ami érdekel, megnézem, ami nem, azt tovább pörgetem. Szoktam látni az ilyen kis 20 körüli félmeztelenül és mezítláb vonagló "cukifiúkat", náha jókat derülök, röhögök rajtuk, aztán továbblépek. Nekem a kedven "iritfaktorom" ez a konyszerű coffos szemeteszsák frizura a srácokon, de azon sem felháborodok, hanem nevetek csak.
8/11 anonim válasza:
töröld. Aztán keress egy pszichológust, aki segít kezelni az elfojtott agressziót, ami benned van... még mielőtt nem késő.
9/11 anonim válasza:
Keress te pszichológust, te semmirekellő munkanélküli stréber.
10/11 anonim válasza:
TikTok egy jó program,ti életetek unalmas ezért megy a fika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!