Jobban járok, ha nem beszélek?
Két ember van, akinek beszélhetek bármiről és nem bánt miatta, a párom és a legjobb barátnőm. De család, haverok, munkatársak, idegenek a neten nem ilyenek. Én sokat beszélek, mesélek, sztorizgatok, de azért tudok hallgatni, csöndben lenni is. Én csak önmagamat adom, elmondom a véleményem, ami ha nem egyezik a másik féllel, akkor nagyon bántóan tudja ezt kifejezni. Tehát nem azt mondja, hogy nem értek veled egyet, hanem hogy te hülye vagy nagyon rosszul gondolod pff ilyet elmesélsz és még büszke is vagy rá... Oké ez a szintű bunkóság nem gyakori, de tényleg sok ember van, aki szerint csak a saját gondolkodása az elfogadható.
Jobb lenne, ha inkább csendben meghúznám magam? Aztán kibeszélem a dolgokat annak a két embernek aki megértő. Mondjuk amikor épp nem beszélek akkor meg az a bajuk, hogy én soha nem mondok semmit, de talán ez a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!