Nyiregyiek!! Ki hol ismerkedik?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 19:03
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig van pár szorakozohely
2023. jan. 12. 08:06
3/8 anonim válasza:
De melyik normális hely?
Mondjuk én főiskola óta nem jártam bulizni.
4/8 A kérdező kommentje:
12:47 !
Írtam neked egy privát üzenetet amire nem válaszoltál! Van elég sok normális hely. Hány éves vagy?
2023. jan. 12. 17:31
6/8 A kérdező kommentje:
Értem
És fősuli óta mi a helyzet? Van már valami? Bárátod, ilyesmi? Vagy szimplán nem jársz úgy sehova és vársz az igazira? Amúgy tudom nem ez a legjobb módszer rá:D de lenne kedved ismerkedni? :D Egy fincsi koktél/kávé mellett?
2023. jan. 12. 21:08
7/8 anonim válasza:
Volt barátom azóta. :D Csak szórakozni nem járok. Igaziból nem is tudom milyen szórakozóhelyek vannak még nyitva. Kicsit úgy érzem kinőttem ebből. :) Máshova szívesen járok.
Kedvesnek tűnsz egyébként. Te hány éves vagy?
8/8 A kérdező kommentje:
#7 Értem..Hát mit jelent a máshova ? :D Szórakozni nem jársz.. én jáhatok hozzád? ^^ :D Kedves is vagyok.. Tőled picit kevesebb vagyok ;) 26 Privátban.. Lenne kedved beszélgetni? 😁
2023. jan. 13. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!