Miért nem csinál csatornákat a Netflix a 40 felettiekre való tekintettel?
Anyám 60 fölött vígan néz mindenfélét a Netflixen, mondjuk sokat segít, hogy nem analfabéta.
Egyébként honnan jött ez a "40 feletti idősebbek"? Aki most 40-50 között van, és mondjuk irodában dolgozott mindig, az jó eséllyel szinte egész életében számítógépen dolgozott.
40 év felett, senki nem ért a nethez, géphez?
Te melyik bolygóról jöttél?
Én is mindjárt 40 évesen kifejezetten géppel dolgozok, és egyelőre még sikerült elboldogulni. :) Sőt, anno még a DOS-szal is, bár akkor még gyerek voltak, és leginkább csak a Comenius Logo-t indítottam el rajta. :D
És a Windows 3.1-et is használtam, ami még DOS-szal indult, sőt, volt 95-öm és 98-am és XP-m is.
A géppel együtt nőttem fel.
Miért gondolja bárki, hogy a 40 éves már öreg, és eláshatja magát!? Igaz, lehet, hogy nem az appokat nyomkodjuk egész nap a telefonom, meg nem gamer gépeket szerelünk össze... de nem azért, mert hülyék vagyunk hozzá, hanem szimplán, mert minket ez nem érdekel már. :) (És amúgy itt is tisztelet a kivételnek, mert a legnagyobb gamer ismerősöm, aki maga építi a gépeit is, már 60 feletti...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!