Frissen Budapestre költözött fiatalként ki merre indulna szocializálódni?
Nincsen semmilyen ismerősöm Budapesten, de szeretnék ezen változtatni.
Napirendem:
7:00-tól 16:00-ig munka hétfőtől péntekig.
Szeretek:
-Túrázni
-edzeni
-természettudományok, pszichológia, társadalomtudományok témáiban beszélgetni.
Nem szeretek:
-táncolni
-koncertre menni
-gamelni
Az a probléma, hogy túrázni a 20-25 évesek nem szeretnek. Ma is, túráztam 18 km-t és talán csak egyetlen párban járó korombeli páros jött velem szembe.
Mindenki más idős vagy kiscsaládos.
Fb túracsoportokban sincsenek korombeliek. Próbáltam egyszer kifejezettem korombeliekkel túrát összehozni, a legfiatalabb jelentkező is 5 évvel idősebb volt nálam.
Edzőteremben meg annyira semmi közös pontom nincs az edzésen kívül másokkal. Meg amúgy, oda nem beszélgetni jár senki se. Leedzi mindenki a kitűzött szériaszámot és megy haza.
Az edzőterem 70%-a amúgy is külföldi akikkel nem tudnék trécselni.
A beszélgetős érdeklődéseim meg olyanok, hogy ahhoz kéne elsőnek társaság 😅
Ötletek?
Hasonló sztorik?
Légyszi, amiket írtam hogy nem szeretem, azokat ne ajánljátok. Próbáltam mindet, nem fognak meg.
én használok redditet, de csak az angolt részt. amúgy a magyar nekem is nagyon bénának jön le. de angolon meg nyilván nem fogsz találni társaságot :D
amúgy a reddit amerikában az egyik legnagyobb site minden korosztállyal.
amúgy még van a meetup oldal az régebben jó volt, de aztán elég ilyen pénzirányba ment el csak azt csinált dolgokat aki valami bevételt várt, de lehet még vannak jó csoportok ott.
Ha a túrázgatás érdekel, rákereshetnél a Madár Egyesület Facebook honlapjára, sokszor tartanak kis túrákat itt-ott, szakképzett emberek beszélnek az adott túra témájáról. Van hogy madárlesre mennek vagy szitakötőrajzást és ez a hobbijuk és szívesen várnak érdeklődőket. Én kétszer voltam (Naplás-tónál, Cinkota), nekem tetszett, természetközeli, van társaság és chilles.
Vagy a Kéktúra csoportjába is beléphetnél, ott is szoktak lenni aktualitások :D Én láttam nálam fiatalabbakat is, amikor voltam (23 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!