Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Frissen Budapestre költözött...

Frissen Budapestre költözött fiatalként ki merre indulna szocializálódni?

Figyelt kérdés

Nincsen semmilyen ismerősöm Budapesten, de szeretnék ezen változtatni.

Napirendem:

7:00-tól 16:00-ig munka hétfőtől péntekig.

Szeretek:

-Túrázni

-edzeni

-természettudományok, pszichológia, társadalomtudományok témáiban beszélgetni.

Nem szeretek:

-táncolni

-koncertre menni

-gamelni

Az a probléma, hogy túrázni a 20-25 évesek nem szeretnek. Ma is, túráztam 18 km-t és talán csak egyetlen párban járó korombeli páros jött velem szembe.

Mindenki más idős vagy kiscsaládos.

Fb túracsoportokban sincsenek korombeliek. Próbáltam egyszer kifejezettem korombeliekkel túrát összehozni, a legfiatalabb jelentkező is 5 évvel idősebb volt nálam.

Edzőteremben meg annyira semmi közös pontom nincs az edzésen kívül másokkal. Meg amúgy, oda nem beszélgetni jár senki se. Leedzi mindenki a kitűzött szériaszámot és megy haza.

Az edzőterem 70%-a amúgy is külföldi akikkel nem tudnék trécselni.

A beszélgetős érdeklődéseim meg olyanok, hogy ahhoz kéne elsőnek társaság 😅

Ötletek?

Hasonló sztorik?

Légyszi, amiket írtam hogy nem szeretem, azokat ne ajánljátok. Próbáltam mindet, nem fognak meg.

2023. jan. 7. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én használok redditet, de csak az angolt részt. amúgy a magyar nekem is nagyon bénának jön le. de angolon meg nyilván nem fogsz találni társaságot :D

amúgy a reddit amerikában az egyik legnagyobb site minden korosztállyal.

amúgy még van a meetup oldal az régebben jó volt, de aztán elég ilyen pénzirányba ment el csak azt csinált dolgokat aki valami bevételt várt, de lehet még vannak jó csoportok ott.

2023. jan. 7. 23:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Alterebb,nyugisabb bárok, éttermek? A gólyáról hallottam mostanában hogy jujj mennyire jó -talán jó lesz,néha jó ha kicsit kifordulsz a komfortzónádból, és esetleg elmész egy koncertre,ha annyira nem is szeretsz járni-talán ott összejön
2023. jan. 7. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a túrázgatás érdekel, rákereshetnél a Madár Egyesület Facebook honlapjára, sokszor tartanak kis túrákat itt-ott, szakképzett emberek beszélnek az adott túra témájáról. Van hogy madárlesre mennek vagy szitakötőrajzást és ez a hobbijuk és szívesen várnak érdeklődőket. Én kétszer voltam (Naplás-tónál, Cinkota), nekem tetszett, természetközeli, van társaság és chilles.

Vagy a Kéktúra csoportjába is beléphetnél, ott is szoktak lenni aktualitások :D Én láttam nálam fiatalabbakat is, amikor voltam (23 vagyok)

2023. jan. 8. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!