Lányok és Nők! (Akinek nem inge, ne vegye magára.) Mi lenne, ha nem videóba(tiktok), illetve instagrammon mell és seggmutogatással próbálnátok figyelmet szerezni, hanem a belső értékeitekkel?
Szia, nem te vagy véletlenül Gyuszi 2022., aki még decemberben egy válaszom miatt pár olyan üzenetet küldött nekem, hogy hülye k.rva vagyok, kár volt engem megszülni, és hogy meg kéne halnom? Csak azért, mert ez a Gyuszi az üzeneteim között is szóról szóra pont ugyanígy picsogott egy sort azon hogy a lányok milyen értéktelenek és undorítóak, mert a tiktokon rázzák magukat.....
Ha te vagy az, Gyuszi, akkor tudnám javasolni hogy kezdj el szedni valami gyógyszert (prozac, zoloft) ami egy kicsit elviselhetőbbé teszi számodra az életet, mert jelenleg csak lehhúzod a színvonalat ezen az oldalon is, a lakóhelyeden is, sőt, az országban is.
Ha egy kicsit kevésbé lennél labilis mentálisan, akkor felfognád, hogy táncolni látni lányokat a neten igazából nem nagy ügy, míg erőszakos soviniszta szennynek lenni jóval visszataszítóbb károsabb, élitélendőbb..
Na mindegy. Ha mást nem is fogadsz meg, akkor legalább azt tedd meg, hogy törlöd a tiktokot, még mielőtt elpattan valami az agyadban miatta.
Minden nap emberekkel kommunikálok nőként, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fordult elő olyan, hogy visszajezést kaptam volna a kiváló problémamegoldási képességeimre, vagy a kommunikációs skilljeimre, arra, hogy beszéltem az illető nyelvét (5 nyelven beszélek). Négy, azaz 4 ilyen visszajelzés jött. A többség meg azt jegyezte meg, hogy "szexi vöröske", meg "jó segge volt", meg ilyenek.
A TikTok algoritmusa egyébként egész jó, nekem rájött pár nap alatt arra, hogy milyen mentális gondokkal küzdök, hol élek, mi vagyok. Szóval ha bögyös magamutogató csajokat mutogat neked, akkor magadban kéne inkább a hibát keresni, az algoritmus kitalálta, hogy neked mi tetszene. Nekem, heteroszexuális nőként érdekes módon nem dob fel bögyös nőket. Nekem recepteket, cicás videókat, fogyókúrás tippeket, meg rave helyszíneket dob be. Valószínűleg élvezted és végignézted az ilyen csajok videóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!