Miért lehet az hogy az emberek egyáltalán nem közelednek hozzám?
Lehet valami taszító kisugarzasom,vagy mi lehet itt meg a probléma ? Introvertalt,zarkozottabb ember vagyok,de ha valaki el kell velem beszélni és látom hogy tényleg erdeklodik, akkor hamar megnyilok. Kicsit már elegem van hogy sosem én vagyok az akit akarnak az emberek,hanem mindig más , nagyon elhanyagolva és magányosan érzem magam emiatt . ha társaságban Is vagyok rendszerint senki sem akar velem beszélgetni
kérlek ne írjatok butaságokat,komolyan érdekelne:) köszönöm a válaszokat
Én egy nagyon nyitott, gyorsan ismerkedő, sok baráttal, ismerőssel rendelkező ember vagyok.
De alapból kerülöm a melabús, zárkózott embereket... Velük valahogy nem tudok mit kezdeni..
Ha konkrét párbeszédeket és eseményeket írnál, abból lehetne jobban látnom, mi lehet.
"Biztos büdös vagy."
Te meg egy alpári senkiházi.
"Így jártál."
Te minek írsz választ? Felfogsz bármit egyáltalán?
Részben itt inkább az emberekkel van baj: félnek egymástól kkimondatlanul is, itt volt a COvid, ment/megy a távolságtartás egymástól, sokan sokkat csalódtak már a másikban, így nem megoldani-, hanem eltávolodni szeretnek-akarnak az emberek egymástól "megoldásként". Ha gond-konfliktus adódik, akkor azt sem rendezni, megoldani szeretnék, hanem akkor is inkább feladni minden emberi kapcsolatot.
Tehát nem feltétlen benned van a hiba, nyugi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!