Miért gondolják az ilyen zaklatók hogy ezt büntetlenül megtehetik?
Figyelt kérdés
A környékünkön elterjedtek olyan hírek, hogy este sötétben az elhagyottabb helyeken valami símaszkos alak zaklatja a nőket.
Miért gondolja bárki is, hogy ilyet tehet? Miért gondolja bárki is, hogy azzal hogy maszkot húz blokkolja hogy felismerjék?
2022. dec. 19. 21:28
11/14 anonim válasza:
Én egy női szatír vagyok. Múlt éjjel egy kövér férfit jól megmonyoztam a sötét kihalt utcán, majd elszaladtam.
12/14 anonim válasza:
#10:
Te figyelj, írd már meg, hogy melyik sárgaházban vagy, írok nekik egy levelet, hogy este 10 után ne engedjék már be a betegeket a számítógépterembe.
13/14 anonim válasza:
12-es, téged ki engedett ki a konyhából?
14/14 anonim válasza:
Hogy miért gondolják? Hát,aki ilyen szinten van,azt nem sok minden érdekli.Már ha igaz ez a símaszkos dolog.Persze biztos,hogy van ilyen,meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!