Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol kezdődik a "buli" fogalma?

Hol kezdődik a "buli" fogalma?

Figyelt kérdés
Azt hiszem 3 ilyen házibulin vagy min voltam, de nem az a fajta ami tele van idegen emberekkel és nőkkel aztán random egyéjszakások meg ilyenek vannak. Igazából összejött egy brigád és ittak kb, néha kábítószereztek. Meg kb 2-3 fős társas összejövetelek voltak iskolás koromban, egy vagy két emberrel leültem inni aztán bealudtunk, kb ennyi volt. Azt hiszem legfeljebb 5 fős volt a legnagyobb ahol voltam, egyik sem ilyen táncikálós volt, csak ültünk és ittunk kb. Ilyen szórakozó helyen sosem voltam, nem is szeretnék igazából. 22/f
2022. dec. 15. 09:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Bár ezek sem minden héten vagy hónapban voltak, nagy ritkán, nem éltem az ilyen "tipikus" fiatal dolgokat igazándiból.
2022. dec. 15. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Az a buli, amit te magad annak tekintesz. Én sem jártam soha nagy létszámú, táncolós házibuliban, de amikor 3-5-en ittunk, dumáltunk, esetleg filmet néztünk, azt is bulinak tekintem.

Sőt, azt is bulinak nevezem, amikor pl. Spanyolországban random utcazenészek vagy akrobaták előadnak valamit egy-egy téren, a közönség meg beszáll, és mindez tart 10-15 percig.

2022. dec. 15. 10:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Engem igazából csak az ivászat érdekelt akkoriban, aztán volt némi egészségügyi problémám és zéró alkohol volt, nemrégiben 2-3 alkalommal ittam, aztán abszolút kiszerettem belőle. Egyébként ital nélkül nem tudok feloldódni társsaságban rendesen.
2022. dec. 15. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én a piálást és a társaságot szerettem az ilyenekben. Manapság ritkán van ilyen, mert szétszéledt a baráti társaság, meg a pia nekem sem esik olyan jól, mint egykor. A nagy táncolós bulikat én sem szerettem igazán, párszor voltam, de sosem volt az igazi. Na jó, lagzin volt hogy jól éreztük magunkat feleségemmel úgy is hogy táncoltunk meg persze ittunk is rendesen.
2022. dec. 15. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elképzelni hogy táncoljak, egyszerűen szembemegy a természet rendjével az hogy én táncba kezdjek.
2022. dec. 15. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Számomra ott kezdődik a buli, hogy összegyűlnek az emberek.

Hogy ott most ivászat, tánc, társasjátékozás vagy mi lesz, az tökmindegy. Mikor milyen. A léyneg, hogy együtt legyünk.

2022. dec. 15. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom mi az a buli sosem volt még benne részem :D És nem is vàgyok rà,mert antiszoc vagyok
2022. dec. 15. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Ott, ahol te jól érzed maga.

Ez szerintem sok embernél változó.

2022. dec. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!