A magukat incelként azonosító emberek tényleg azt gondolják, hogy minden férfi vagy incel, vagy chad?
12, a chad nem azt jelenti, hogy jól tud csajozni?
Mert te egy hajviseletről írsz.
Ráadásul egy Black Pill videó szerint (ami incel forrás!) a férfiak mindössze 9%-a chad. Ez az infó nem fér össze azzal, amit te írtál..
@12:42
"Ha megnézed minden második mai tininek madárfészekszerű göndörhaja van."
Ők nem a fuckboyok?
Chad-ről én inkább ilyenekre asszociálok.
Akire mondjuk az érett nők is rámozdulnának, nem csak a tinipxcsák.
A beteg állatjai:D
Ennyi cimkét emberekre aggatni azért már komoly teljesítmény, még a horoszkópoknak se nagoyn sikerült..:D
Együttérzek az utolsóval. Én, aki szingli vagyok, de el vagyok foglalva a tartalmas életemmel, meg a barátaimmal, és most üres óráimat elütni feljöttem erre az oldalra, és megnyitottam ezt a kérdést, csak ámulok, hogy mások mikben élnek.
Amennyi lejött nekem ebből a kultuszból, az az, hogy kapcsolatra vágyó emberek képtelenek beismerni, hogy a hiba az ő készülékükben van, és rohadt mód féltékenyek azokra, akiknek úgymond sikerül, de fájna beismerni, hogy lehet változtatni magadon, ezért inkább nyígnak és maradnak a nyomorban.
(Angol nyelvű fórumokra bukkantam amúgy, elég vad, amik ott mennek, milyen fantáziáik vannak nemi erőszakról, meg gyilkolásról, de közben meg mindegyik szerény kis áldozatnak állítja be magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!