Mit szóltok Elon Muskhoz? Ágyba bújnátok vele?
Olyan végtelenül ostoba és tájékozatlan mindenki aki itt veri magát, hogy huuu milyen jó üzletember a csávó!! és milyen intelligens!!!
Nem az.
Apuci pénze és tanácsadói nélkül egy sima internetes troll lett volna belőle, aki semmit sem kezd az életével. A trustfundjával felvásárolt teslának hála ez az örök gyerek kis gci puccsokat indíthat kevésbé fejlett országokban, tömeggyilkos hadi fegyverek fuvarozgatásában segítget, és az a hobbija, hogy ostoba beszólásokkal rengesse meg a tőzsdét/gazdaságot, emberek ezreinek a munkáját veszélyeztetve, de jaaajaja ő huuu de intelligens, mert ottvan az aaatóó márkája, meg a szpéjsz eksz meg a péjpál!!!!!!! (amiknek nem ő dolgozta ki a koncepcióját, és PLÁNE nem vett részt a megalkotásukhoz szükséges mérnöki munkában, csak a pénzt folytatta beléjük)
Prolik kiralya. Ezt azok istenítik, akik túl buták ahhoz, hogy akár tudomásuk legyen a ténylegesen intelligens, rátermett, korszakalkotó gondolkodású emberek munkásságáról.
Én személy szerint most hallottam csak róla, mikor benne volt a hírekben, hogy átvette az irányítást a Twitter-nél.
Rákerestem és meg kell mondjam, annyira nem rossz pasi, de fura dolgai vannak!
Én egyébként egy 34 éves nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!