Szoktátok szociálisra inni magatokat?
Figyelt kérdés
Emlékszem 3 éve féltestvéremmel elmentem egy relatíve idegen közegbe, először félre vonultam a társsaságtól egy másik szobába vodkázni, miután éreztem hogy megütött beszéltem egy emberrel, majd kimentem a többiekhez inni és mintha kicseréltek volna az italtól, "normális" emberre ittam magam aki nem szorongott a társsaságban, sőt szerintem igencsak szociális lettem.2022. nov. 11. 23:43
12/16 anonim válasza:
Én szociálisabb nem leszek tőle, csak rosszul. És akkor azon túl, hogy én milyen szarul vagyok, még másoknak is kellemetlenséget okoznék azzal hogy összehánynék mindent meg mentőt kéne hívni stb. Szóval nálam ez nem megoldás, marad a józanság, úgy meg úgyis mindenki utál. Hagyjuk is.
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem hányok italtól mióta új pacemakerem van.
2022. nov. 12. 00:49
14/16 A kérdező kommentje:
De holnaptól végre chillezhetek meg kockulhatok 2 napig zavartalanul
2022. nov. 12. 00:52
16/16 anonim válasza:
Én minden héten legalább berúgok egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!