Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok, nektek a pénz vagy a...

Csajok, nektek a pénz vagy a kapcsolat a fontosabb?

Figyelt kérdés

Példának képzeld bele magadat ebbe a sztoriba:

A pasitokkal együtt raboltok, ha sikerül több tíz kiló aranyat és egy zsák pénzt szereztek, tehát ultramilliárdos lehetnél, életed végéig gazdag maradnál. A pasi viszont berezel az utolsó pillanatban mikor már ott van előttetek a zsákmány. Berezel, és mondja hogy azonnal meneküljetek el, de ha viszitek akkor sincs nagyobb esély a lebukásra. Viszont nálad éles fegyver van.

Hogyan döntetnél?

2022. nov. 4. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Azonnal hallgatnék rá, otthagynám a zsákmányt és elmenekülnék mert nekem ő fontosabb nem a pénz.
Még egyszer megkérném, hogy ne parázzon és vigyük el a zsákmányt, addig győzködném míg nem hallgat rám.
Mondanám hogy én maradok és viszem, ő fusson ha fél de nekem kell a pénz.
Ráfognám a fegyvert és parancsolnám hogy vigyük, de ha mégegyszer nemet mond hallgatok rá és elmenekülök a zsákmány nélkül.
Fejéhez nyomnám a fegyvert és ráparancsolnék hogy vigyük, ha csinálja megúszta ha ellent mond azonnal lőnék és vinném én magam a zsákmányt.
Ahogy ellent mond azonnal lelőném és vinném én a zsákmányt.
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen reális, mindennapi eset XD
2022. nov. 4. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Az bizony, tegnap történt meg velem, a nő lelépett a pénzzel xD
2022. nov. 4. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Nem mondtam hogy mindennapi eset, de egy ha ilyen történne az megváltoztatná az ember életét. Hogy vagy-vagy, ki hogyan döntene.
2022. nov. 4. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a szitu meg a válaszok nem a kérdésről szólnak. Ez a szitu egyrészt arról szól, hogy vakmerő csaj vagy-e, másrészt arról, hogy kell-e nálad gyávább pasi. Attól, hogy a pasi elmenekül, te meg viszed a pénzt, még nem jelenti azt, hogy vége kell legyen a kapcsolatnak.
2022. nov. 5. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
* válaszok = szavazás
2022. nov. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!