Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen gyakran ismertek meg...

Milyen gyakran ismertek meg új embereket akikkel pár alkalmas small talkon túl mutat a dolog?

Figyelt kérdés

Kimondottan szociálisnak mondanak a barátaim. Mindig azzal jönnek, hogy nem értik mi a bajom az ismerkedéssel mert szinte mindig van mit mondanom, mindenhez hozzá tudok szólni meg erős személyiségem van stb..

De viszont mióta felkerültem Pestre egyetem miatt azóta nagyob nehezen megy a szocializálódás és nem tudom miért. Próbálkozok emberekkel megismerkedni de a legtöbb ilyen alkalmi dolog, hogy pl találkozunk valahol akkor köszönünk kis small talk aztán kész. Egyetemről lett pár jó barátom de nagyon nagy valtás nekem, hogy nincs egy ilyen nagy bandánk mint régen gimi alatt. Próbálok ismerkesni fiuknál és lányoknál egyaránt se egyik sem megy valami fénysen. A csajok szerintem azt hiszik fel akarom szedni őket mikor barátkoznék csak. Aki meg tényleg tetszik annál is próbálok normálisan közelíteni de valahogy mindig elhal a dolog. Annyi barátságon alalult ki régen úgy hogy nem is tudom felidézni, hogy pontosam hogyan történt... most meg próbálok ismerkedni és nem megy... kívűlállónak érzem magam. Más barátaimnál meg láton, hogy tok jól tudtak szocializálódni új környezetbe. Legyen szó barátokról vagy párkapcsolatról.. én meg úgy érzem most már magam mintha senkinek nem kellenék néha...

2022. nov. 2. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem veled van a baj, az emberek zárkózottabbak lettek.
2022. nov. 2. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt már barátnőd valaha?

Mióta vagy Budapesten?

2022. nov. 2. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Meg egyébiránt hány éves srác vagy?

(2es vagyok)

2022. nov. 2. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Ne aggódj, ilyen ez az “instagram” világ. Ha ott jó vagy akkor a lányoknál, új “barátoknál” is az leszel hisz manapság ez az egszisztencia, ami hamis az emberek 99%-ánál.

Nem tudom miről beszélsz, én akármelyik lánnyal találkozok tinderről, ők mindig akarnak találkozni azután is, és már első talin smárolok velük vagy még több is. Kérdezgesd őket, hallgasd meg, nevess a viccesebb dolgokon amiket mesél, szállj be a te sztoriddal a témájába ami szerinte érdekes. Próbálj te is új témákat felhozni. Mindenki magáról szeret beszélni a legtöbbet. Ezen az úton próbálj szimpi lenni a lányoknál(vagy fiúknál)

2022. nov. 2. 01:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Altalaba melovaltasoknal ismerek meg sok ujat. Aztan ha elmegyunk pl melon kivul erre arra akkor az ok haverjaikat is 🤷 De edzesen is van neha uj ember
2022. nov. 2. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Lehetséges, de akkor is másokat meg akkora és olyan sokféle társaságokkal látom, hogy megirigylem...

22 vagyok. Igen volt, eddig kettő. Mindig a csajozás nehezen ment mert félénk vagyok de valahogy csak összehoztam. Az első barátnőmmel majdnem 1 évig voltam együtt de suli végéhez közeledve eltávolodtunk és voltak egyéb gondok amiket nem tudtunk megoldani ezért szakítottam vele. A másik lánnyal rövid idő alatt nagyon jól egymásra hangolódtunk viszont ő meg velem szakított mert más merre sodorta a szél. El fog menni mindenképp külföldre még egyetemi évek alatt én viszont nem is tudok és nem is szeretnék. Sors fintora.... Azóta viszont nem találtam magamnak senkit 1 éve, hogy egyedül vagyok valahogy nem sikerül. Ha tetszik valaki akkor az fix hogy nem érdeklődik irántam és még csak nem is mondhatnám, hogy "túl" magasra teszem a lécet mert külsőre meg stílusra is hasonló lányokkal próbálkoztam mint amilyenek az exeim voltak de valahogy mintha láthatatlanná váltam volna vagy nem tudom. Emiatt elég sokat voltam depis. Fel is szedtem jó pár kilót lehet az megoldaná a dolgokat ha edzenék és öntene belém is önbizalmat.

Vagy rohadt jól nézel ki vagy olyan jó a szöveged és az önbizalmad, hogy rögtön eldobják magukat. Vagy az összes egyszerre... vannak ilyen szerencsés emberek. Én nekem a tinder csak arra volt jó hogy lelökjön valami mély árokba amiből nehéz kimászni. Többször is próbáltam... volt amikor aznap mikor letöltöttem lett egyből 10-15 matchem aztán abból 5 lánnyal beszélgettem...de az is inkább olyan volt, hogy jöttek az 1 szavas válaszok aztán ghostolás... 1-el lett az hogy tovább tartott és dumáltunk sok ideig de mikor a talira került volna a sor akkor benyögte, hogy "úgyis csak ellökne engem magától meg nem vagyok neki való" meg mit tudom én és rá egy nappal facebookon látom hogy élettársi kapcsolat... na mondom jolvan... aztán utána letöröltem. Próbáltam úrja akkor meg 0 match napokig aztán egy pár de olyan érzést keltett bennem, hogy csúnya vagyok és nem kellek senkinek. Tudom magamról, hogy nem vagyok az a típusú akire ha ránéznek már elolvadnak tőle meg odamennek leszólítják de nem tartom magam csúnyának. Mindkettő barátnőm egy szép lány volt és azt vettem észre, hogy akik kevésbé néznek ki olyan jól mint ők azokkal is valahogy nem sikerül a dolog.

2022. nov. 2. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és kettes. 3 éve vagyok Pesten. Szerencsére jöttek fel az évek alatt régi barátaim akik itt kezdtek el tanulni szóval nem voltam egyedül soha. De azért örülnék ha kb 3 embernél valahogy többet ismernék mélyebben itt Pesten amíg még fiatal vagyok es ezt a szakaszát élem az életemnek.
2022. nov. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!