Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kimerészkedjek ma este?

Kimerészkedjek ma este?

Figyelt kérdés
Van sok alkoholom. Nagyon magányos vagyok itthon egyedül. Jó lenne csatlakozni a bulizókhoz. De félek, mert magamat ismerve úgysem tudnék ellazulni és beszélgetni, viccelődni. Nem tudom, mi legyen. Ha gázul viselkedem, akkor mindig csalódottan jövök haza, de ha nem megyek ki, semmi sem változik. Évek óta ez megy. Mit csináljak?
2022. okt. 28. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Próba cseresznye! :)

Ha meg otthon maradsz akkor meg az fog emészteni hogy megint kihagytad a lehetőséget.

2022. okt. 28. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Menj el sportklubba
2022. okt. 28. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
A helyedben otthon maradnék
2022. okt. 28. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igyunk.
2022. okt. 28. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
#4 Hogy legyen hu.....
2022. okt. 28. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Iszunk latásig
2022. okt. 28. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Látásig
2022. okt. 28. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Kijöttem. Nagyon izgulok.
2022. okt. 28. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyugi már, mindannyian ultragázak vagyunk részegen, csak te is az a fajta ember lehetsz, aki magával sokkal kritikusabb, mint másokkal.

Ha gáz voltál, próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy te csináltad, képzeld el, hogy egy random ismerősöd (vagy idegen) gagyogott volna hülyeségeket, állt volna neki táncolni, sírni, hányni, vetkőzni, vagy akármi, úgy, hogy mindketten részegek vagytok. Elítélnéd emiatt? Mert én nem, én röhögnék egyet, és az élet megy tovább.

2022. okt. 31. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!