Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az ilyen helyeken dobják...

Az ilyen helyeken dobják magukat a nők?

Figyelt kérdés
Nem voltam még nővel, egy fizetősre rámenne a maradék pénzem fele is. Esetleg ha szociálisra innám magam valami részeg luvnya adná magát egy alja ivós helyen? 22 vagyok, nem szeretem az ilyen helyeket de ezt látom a legjobb esélynek.
2022. okt. 24. 22:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem talál nőt az már incel? Nekem nincsenek incel konteóim
2022. okt. 24. 23:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Meg nem írhatja ki az ember a bánatát? Már az is tilos? Tartsa magába az ember mert ha nem akkor incel?
2022. okt. 24. 23:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem értem én az embereket... Pontozok egyet a mondta után hogy lekezelőbbnek hasson...
2022. okt. 24. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
#3 és bárki aki tudja: Pesten merre vannak ilyen helyek ahova hasonló lányok, nők járnak?
2022. okt. 24. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Néha olyan végtelenül lehangoló itt belelátni mások életébe....

Így mégis mi értelme van "csajozni", kérdező? Csak a maradék tartásodat, önbecslésedet adod fel.

Keress barátokat, mozdulj ki, élj. Azt lesni hogy milyen nő süllyedt az élete azon mélypontjára hogy megszánjon egy kis kefélésre kritikán aluli.

2022. okt. 25. 03:26
 16/17 anonim ***** válasza:
A nofap a megoldás számodra, de ha szeretnél továbbra is cirkuszi bohóc maradni akkor csak folytasd amit eddig is.
2022. okt. 25. 17:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Néha igényelnék valami kimozdulást csak nincs kivel.
2022. okt. 25. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!