Az ilyen helyeken dobják magukat a nők?
Figyelt kérdés
Nem voltam még nővel, egy fizetősre rámenne a maradék pénzem fele is. Esetleg ha szociálisra innám magam valami részeg luvnya adná magát egy alja ivós helyen? 22 vagyok, nem szeretem az ilyen helyeket de ezt látom a legjobb esélynek.2022. okt. 24. 22:39
11/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem talál nőt az már incel? Nekem nincsenek incel konteóim
2022. okt. 24. 23:51
12/17 A kérdező kommentje:
Meg nem írhatja ki az ember a bánatát? Már az is tilos? Tartsa magába az ember mert ha nem akkor incel?
2022. okt. 24. 23:52
13/17 A kérdező kommentje:
Nem értem én az embereket... Pontozok egyet a mondta után hogy lekezelőbbnek hasson...
2022. okt. 24. 23:54
14/17 anonim válasza:
#3 és bárki aki tudja: Pesten merre vannak ilyen helyek ahova hasonló lányok, nők járnak?
15/17 anonim válasza:
Néha olyan végtelenül lehangoló itt belelátni mások életébe....
Így mégis mi értelme van "csajozni", kérdező? Csak a maradék tartásodat, önbecslésedet adod fel.
Keress barátokat, mozdulj ki, élj. Azt lesni hogy milyen nő süllyedt az élete azon mélypontjára hogy megszánjon egy kis kefélésre kritikán aluli.
16/17 anonim válasza:
A nofap a megoldás számodra, de ha szeretnél továbbra is cirkuszi bohóc maradni akkor csak folytasd amit eddig is.
17/17 A kérdező kommentje:
Néha igényelnék valami kimozdulást csak nincs kivel.
2022. okt. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!