Miért félek verset mondani?
Figyelt kérdés
Jövő héten verset kell mondanunk az iskolában,és nagyon félek az osztály előtt mondani a tanárnak,ráadásul a tanár mindig a szemembe akar nézni,szóval rettegek felmondani a verset..Mit tegyek?2022. okt. 22. 18:48
1/3 anonim válasza:
Mondd, hogy fáj a torkom és inkább leírnád
2/3 anonim válasza:
Gyakorold sokat otthon, minél hangosabban (ez azért fontos, mert ha zavarban vagy, automatikusan halkabban fogod mondani), és mondd fel minél több olyan embernek, aki előtt nem érzed magad kínosan (rokonok, barátok). Ha zavar a szemkontaktus, nézheted az orrukat, vagy a homlokukat is. Hacsak nem közvetlenül előtted állnak, nem fogják észrevenni, hogy nem a szemükbe nézel :) Ha jóban vagy valakivel az osztályban, megkérheted őt is, hogy hadd mondd fel neki szünetben, így már nem lesz idegen mikor órán csinálod. Sok-sok gyakorlás kell, de megéri. Én is eléggé szorongó és visszahúzódó típus vagyok, de ezekkel a tippekkel nyertem már egy pár mesemondó versenyt ^^
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. okt. 23. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!