Mi ilyenkor a teendő?
Tegnap edzés alatt kiloptak tízezer forintot a tárcámból. Én is hülye voltam, nem zártam el a táskámat az öltözőben, de ez egy nagyon pici terem egy kisvárosban, egyszerre maximum 20 ember van az egész helyen, nem gondoltam hogy ilyen előfordulhat.
Nyilván kb már lemondtam arról a pénzről, de úgy érzem jobb ha a terem tulaja tud arról hogy ilyen történik nála. Szóval arra gondoltam, mikor legközelebb megyek, megemlítem neki, azzal hogy nem várok tőle semmit, meg én is tanultam a dologból.
Nektek mi a véleményetek? Mondjam?
Igen mondd el.
Tudjon ő is arról, hogy ilyen előfordult.
Ha a tulaj helyében lennék, egy ilyen bejelentés után pl. kiraknék egy táblát az öltözőben, hogy mindenkit kérek, zárja el az értékeit, mert ellophatják.
Igen, mond el nyugodta így. Sajna 2 dolog:
1 öltözőbe kamerát nem rakhatnak
2:nyitot szekrènyből lopni nem bűncselekmèny(vagy engem akartak ezzel lekoptatni)
De így legalább fent áll a lehetősèg, hogy jobban figyelnek, vagy vannak olyan trükkök amikkel megelőzhető a lopás...
"2:nyitot szekrènyből lopni nem bűncselekmèny(vagy engem akartak ezzel lekoptatni)"
Tehát akkor, ha nyitva van egy autó vagy egy bolt akkor nyugodt szívvel elvihetem, vagy távozhatok onnan fizetés nélkül mert hát nyitva volt?
Ki mondott neked ilyen nagy baromságot?
5-ös, vagyis bűn, nem bűncselekmény, hanem szabálysértés, de tehettél volna feljelentést. Csak mivel a megkerülésére 0% esély van, csupán az ő papírmunkájukat növelte volna, ezért - érthető módon - lebeszéltek róla.
Ha bűncselekmény lett volna, nem zárhatnák le ilyen hamar, nagyobb esély van arra, hogy évek múlva elkapnak egy tolvajt, akiről kiderül, hogy egyebek mellett ezt is ő követte el. Ezért akkor inkább lett volna értelme feljelentést tenni.
A rendőrök korrektül jártak el.
Köszi a válaszokat, ment a zöld pipa.
Szóltam ma a csajnak, nem tudom eldönteni, mi játszódott le benne, mindenesetre azt mondta sajnálja és ez gáz.
A pénzt ma már vittem magammal be a terembe, aztán ezután így is fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!